Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


H διαστρέβλωση της αλήθειας σε όλη της την διάσταση! Με μια απίθανη προεκλογική ανακοίνωση, η παράταξη «Ανανέωση – Επιτέλους» προσπαθεί να περάσει μήνυμα προς τα σωματεία και τους παράγοντες της Ένωσης ότι το σχέδιο της ΕΠΟ που αφορούσε την πληρωμή ειδικού παραβόλου για την ανανέωση δελτίων στους ποδοσφαιριστές, δεν πρόκειται να ισχύσει, μετά από ενέργειες εκπροσώπων της!
Η αλήθεια είναι ότι με παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού, το συγκεκριμένο θέμα θα τύχει ειδικής εξέτασης από τα κλιμάκια της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, στο πλαίσιο των διορθώσεων που πρόκειται να υποστεί το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Φυσικά, δεν θα ισχύσει καμία νέα οδηγία μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών.
Κανείς παράγοντας της ΕΠΣΑΝΑ δεν επενέβη πουθενά και κανένα σωματείο δεν υπέγραψε σχετικό αίτημα διαμαρτυρίας! Προφανώς, με μονομερείς ενέργειες σε εξωθεσμικούς παράγοντες, οι εκπρόσωποι της υπό συγκρότηση παράταξης, στηριζόμενοι στην γνωστή διάθεση διασποράς αμφιλεγόμενων (πολλές φορές και ψευδών) ειδήσεων, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αναδείξουν τον εαυτό τους σε «θεσμικούς» παράγοντες… Μην πιστεύετε όσα σας «σερβίρουν» με όμορφο τρόπο! Επιμένετε να σας λένε ολόκληρη την αλήθεια με λεπτομέρειες (στοιχεία, ονόματα και τοποθεσίες)…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money