Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0


Το κτύπημα πέναλτυ του Χρυσάφη στο 91'

Ο τίτλος κρίθηκε στις καθυστερήσεις! Στο 90’ η Ατλαντίς κέρδισε πέναλτυ (ανατροπή του Γκατεντασβίλι από τον Σιατραβάνη) και ο Χρυσάφης στο 91’ με εύστοχο κτύπημα πέτυχε το 1-0, που ανέδειξε την Ατλαντίδα πρωταθλήτρια και το Κρυονέρι δεύτερο στην κατάταξη, έχοντας εξασφαλίσει πάντως την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Μετά από δυνατό, νευρικό παιχνίδι, χωρίς σπουδαίες φάσεις, η γηπεδούχος Ατλαντίς πανηγύρισε δίκαια την επικράτησή της επί του δυνατού αντιπάλου της, καθώς επιδίωξε να παίξει πιο στρωτό ποδόσφαιρο και το κατάφερε κατά διαστήματα ενώ το Κρυονέρι ήθελε περισσότερο την ισοπαλία και προσπάθησε περισσότερο να «καταστρέψει» παρά να «δημιουργήσει»…
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και στο 35' σημείωσαν γκολ με τον Φώσκολο, που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Ατλαντίς είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Φώσκολο και το Κρυονέρι άλλη μία με τον Δημητρίου.
Στο β’ μέρος η Ατλαντίς είχε στο 62’ πλασέ του Πανόπουλου που απέκρουσε δύσκολα ο Ντογκοτάρι και δυνατό σουτ του Χρυσάφη μόλις άουτ στο 82'.
Το 1-0 διαμορφώθηκε με το πέναλτυ που περιγράψαμε στην αρχή… Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (96’), το Κρυονέρι ζήτησε πέναλτυ για χέρι αμυντικού.
Μέτριος ο διαιτητής Αντιπαριώτης, καλοί οι βοηθοί Μπουξμπάουμ, Β. Τζαφόλιας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Καρποντίνης, Πούλιος (80' Καγιάς), Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60' Μπερέτης), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Μπερμπάντης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος (70' Ποστόλι), Δημητρίου (75' Κεφάλας), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (67' Ζερμπίνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money