Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ MΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–1


Φάση από τον αγώνα

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, οι Νικητές προηγήθηκαν στο σκορ (27’) μετά από συνδυασμό Μπλέτα, Θαν. Λεμονή, κι εξαιρετική μπαλλιά του τελευταίου που έβγαλε τον Σωτηρόπουλο σε θέση να πλασάρει μέσα από την περιοχή τον Φυλακτό (1-0).
Το ματς ήταν αρκετά καλό, με φάσεις μπροστά και στα δύο τέρματα. Η Ατλαντίς διατήρησε ελαφρά υπεροχή σ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης, κι απείλησε στο 7' με τον Δριλάκη, στο 9' με τον Φώσκολο, στο 12' πάλι με τον Δριλάκη και στο 17’ που ο Φώσκολος αφού πέρασε δύο αντιπάλους πλάσαρε αλλά ο Ξαγοράρης απομάκρυνε σωτήρια. Οι Νικητές είχαν δύο ευκαιρίες στο α' μέρος πριν σκοράρουν.
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίς πίεσε και ισοφάρισε στο 64' με σουτ του Στασινόπουλου (1-1). Νωρίτερα (55') ο Τσαδήμας απείλησε με ανάποδο ψαλίδι, άουτ. Στο 65' ο Μπερέτης σούταρε και ο Ξαγοράρης απομάκρυνε επί της γραμμής τέρματος, στο 70' ο Τσιτοφώτος και λίγο αργότερα οι Χρυσάφης και Πάσσαρης, κόπηκαν από επεμβάσεις του Παπαδογεωργάκη ενώ στο 85' ο Φώσκολος δεν εκτέλεσε αποτελεσματικά. Οι Νικητές είχαν την ευκαιρία να πετύχουν γκολ με τον Γεράνη στο 78' και με κεφαλιά του Λεμονή στο 90' μόλις άουτ!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Αλεξοπούλου, Μπαλάγκα.
NΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Θεοχαρίδης, Παπαπέτρου (60' λ.τρ. Παππάς), Ξαγοράρης, Κουλούντζος (46' Πανουσόπουλος), Γυφτέας, Γεράνης, Σωτηρόπουλος, Αθ. Λεμονής, Μαλάι, Μπλέντα (67' Καρναβίας).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης (46' Καρποντίνης), Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Στασινόπουλος, Τσαδήμας (62' Μπερέτης), Φώσκολος, Χρυσάφης, Δριλάκης (46' Γκατεντασβίλι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money