Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ»



Με την παρουσία εκπροσώπων από 30 περίπου σωματεία της Ένωσης, έκανε την επίσημη προεκλογική παρουσίασή της, η κίνηση «ΕΠΣΑΝΑ Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον Σταύρο  Χρυσάφη.
Τον πρόλογο και την παρουσίαση της κίνησης ανέλαβε ο Πολυνίκης Τριγάζης, δάσκαλος, κριτής κι εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, του Παγκρατίου αθλήματος και διοικητικό στέλεχος του συλλόγου «Σπάρταθλον»! Στο εισαγωγικό του σημείωμα, ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξωραΐσει την προσωπικότητα του Σταύρου Χρυσάφη και να αναδείξει την αγάπη του για το άθλημα του ποδοσφαίρου και την ΕΠΣΑΝΑ.
Επίσης, αναφέρθηκε σε φίλους χορηγούς της κίνησης, τους οποίους ονομάτισε αλλά όπως διευκρίνισε αργότερα ο ίδιος ο κ. Χρυσάφης σε σχετική ερώτηση που του ετέθη, οι χορηγίες αυτές θα ενεργοποιηθούν μετά τις εκλογές και την πιθανή εκλογική νίκη της κίνησης!
Στο πάνελ, δίπλα στον κ. Χρυσάφη, κάθισαν οι κ.κ. Μάριος Λαμπρόπουλος (Άρτεμις), Νίκος Πουλόπουλος (Καλύβια) και Φώτης Καρβούνης (Αστέρας Αυλώνα), οι οποίοι υποστηρίζουν την κίνηση, όπως και ο κ. Φραγκάκος της Μαρκό. Παρών ήταν επίσης, ο γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Φλαμπούρης, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Μαγουλάς και ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς. Ακόμη, την εκδήλωση παρακολούθησαν το παλιό στέλεχος διοικήσεων της Ένωσης Ντίνος Ίσσαρης (διετέλεσε και πρόεδρος για μικρό διάστημα), όπως και ο ενδιαφερόμενος για τα τεκταινόμενα στην Ένωση, λέκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Τάκης Αλεξόπουλος.

Στην εισήγησή του ο Σταύρος Χρυσάφης έκανε λόγο για την ανάγκη ύπαρξης του «νέου στοιχείου» στην Ένωση, μιας νέας δυναμικής, με την απαραίτητη συλλογικότητα εκ μέρους όλων. Προχωρώντας στον διοικητικό προγραμματισμό, μίλησε γενικά «για την αξιοποίηση όλων των χρήσιμων παραγόντων από προηγούμενες διοικήσεις στις Επιτροπές της Ένωσης, για συνεχή διάλογο με τα σωματεία και συλλογικές αποφάσεις, για την στελέχωση της Πειθαρχικής Επιτροπής από 3 έμπειρους δικηγόρους, την συγκρότηση της Επιτροπής Διαιτησίας από πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής, για συνέχιση του εξαιρετικού έργου που γίνεται στις υποδομές»!
Επίσης, προανήγγειλε «τον εκσυγχρονισμό λειτουργίας της Ένωσης με παράλληλη μεταφορά των γραφείων της σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, την προσπάθεια που θα κάνει για την βελτίωση των σχέσεων με την ΕΠΟ, το όραμα που έχει για την δημιουργία Ενωσιακού γηπέδου, όπως και την αλλαγή στην προκήρυξη του Κυπέλλου αλλά όχι σ’ εκείνες των πρωταθλημάτων ανδρών»!
Επιπλέον, ο κ. Χρυσάφης αναφέρθηκε στον οικονομικό του προγραμματισμό, λέγοντας ότι «θα υπάρξει απαλλαγή για 1 χρόνο στο παράβολο συμμετοχής στα πρωταθλήματα και για τα επόμενα 3 χρόνια έκπτωση 15%», προσφέροντας και μπάλλες στα σωματεία!

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον ομιλητή και στις κυριότερες απαντήσεις που έδωσε ο κ. Χρυσάφης, σημειώσαμε τα ακόλουθα σημαντικά:
- Στα 4 χρόνια διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανένα να με κατηγορήσει για κακοδιοίκηση.
- Την διαιτησία θα την πάμε σε κλήρωση… Αλλά δεν είναι της ώρας η συζήτηση αυτή!
- Για την προκήρυξη Κυπέλλου θα μιλήσω αφού πρώτα ανταλλάξω απόψεις με τα σωματεία.
- Πριν μια εβδομάδα η ΕΠΣΑΝΑ έβγαλε μια κάρτα με 20 ευρώ για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών (σχετικά με την ασφάλιση ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων της Ένωσης).
- Θα ήθελα ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές αλλά ακολουθούμε ό,τι λέει το καταστατικό.
- Για εμάς, δεν υπάρχουν φαινόμενα διαπλοκής και χειραγώγησης αγώνων στην ΕΠΣΑΝΑ.
- Τα νέα άτομα που βλέπετε εδώ, μπροστά σας, αποτελούν την ανανέωση που ζήτησαν τα σωματεία στην πρόσφατη έκτακτη Γ.Σ. Δεν θέλουμε κανένα παλιό, ούτε από το …παράθυρο!
- Περιθώριο συνεργασίας με άλλο συνδυασμό υπάρχει μόνο στην περίπτωση που θα ταυτίζονται οι ιδέες μας, κι εμένα επικεφαλής!
- Έχω απορρίψει όλους όσοι δεν ανήκουν στην «Νέα Δυναμική».
- Για την πιθανότητα κάποιας συνεργασίας με τον κ. Παπαμακάριο, δεν είμαι έτοιμος να πω κάτι. Πάντως, η συνεργασία μας στο Δ.Σ. σταμάτησε όταν δεν κάλυψε κάποιες υποσχέσεις του… Δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Συμπέρασμα: Ο κ. Χρυσάφης ανοίγεται στο πέλαγος με μικρό σκάφος, ελπίζοντας σε ήρεμες θάλασσες ώστε να βγάλει το μεγαλύτερο δυνατόν ψάρι! Υπάρχει ακόμη περιθώριο για βελτιώσεις και καλύτερη πορεία ανάμεσα στους υφάλους…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money