Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ!



Ενώ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) διεκόπησαν όλα τα πρωταθλήματα, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο βοηθός διαιτητή στον αγώνα Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας – Ακράτητου, στην Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής οι βοηθοί διαιτητές αργούν 35’ λεπτά της ώρας να παρουσιασθούν στο γήπεδο που ορίσθηκαν να διαιτητεύσουν τον αγώνα Νικηφόρου – Μάχης Μαραθώνα αλλά δεν «κουνιέται φύλλο»!
Η αδιαφορία και η προχειρότητα στην διεξαγωγή των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων (ανδρών και υποδομών), είναι χαρακτηριστικά της περιόδου μεγαλείου (!) που διανύει η ΕΠΣΑΝΑ. Τα κατορθώματα της υποτιθέμενης διοίκησης, εξάλειψαν κάθε περιθώριο ανοχής σχετικά με την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων! Σε φαρσοκωμωδία έχουν εξελιχθεί οι διοργανώσεις και ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μια συγγνώμη δεν υπάρχει από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ προς τα σωματεία.
Μόνο για τις εκλογές ξέρουν να μιλάνε. Κανένα ενδιαφέρον για τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο κάτω από αντίξοες συνθήκες (και εμβόλιμες αγωνιστικές), κανένα ενδιαφέρον για τους διαιτητές που «τραβάνε κουπί» κάθε Σαββατοκύριακο, τρέχοντας από γήπεδο σε γήπεδο (με απίθανους ορισμούς από την μία πλευρά της Αττικής, στην άλλη)…
* Το ανωτέρω στιγμιότυπο (διακρίνονται ο διαιτητής και ο ένας βοηθός) είναι από τον αγώνα Νικηφόρου-Μάχης 0-4, στο γήπεδο Γέρακα, όπου οι βοηθοί Πολ. Πολυχρονιάδης και Αχ. Παπαδόπουλος άργησαν (λόγω άλλου ορισμού στην περιοχή Βούλας) να εμφανισθούν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο παιχνίδι να αρχίσει αντί για τις 4.30' στις 5.05' μ.μ. Η ομάδα του Νικηφόρου απείλησε με αποχώρηση από το γήπεδο, όμως τελικά δεν πραγματοποίησε την απειλή της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money