Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Σε φιάσκο κατέληξε η συνεδρίαση του λεγόμενου Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, την περασμένη Τρίτη 12/4/2016. Για 10’-15’ λεπτά της ώρας έγινε πρόχειρη συζήτηση διαφόρων εκκρεμούντων θεμάτων (κυρίως οικονομικών) και στην συνέχεια απεχώρησαν για άλλες υποχρεώσεις 3 μέλη και η συνεδρίαση διεκόπη λόγω ελλείψεως απαρτίας!
Η αδιαφορία αυτών που «κόπτονται» για την διοίκηση της Ένωσης και αποτελούν την συγκυριακή πλειοψηφία, στο μεγαλείο της… Πού είναι τελικά το μέλος κ. Ρούσσης; Υπάρχει;

Πάντως, για όσους θέλουν να πληροφορούνται τις εξελίξεις από «πρώτο χέρι», τους ενημερώνουμε ότι από «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» θα έχουν μόνο την απαραίτητη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση που απαιτείται για την σωστή τοποθέτηση των πραγμάτων, ώστε να πάμε σε ομαλή προεκλογική διαδικασία χωρίς υπερβολές (όσο αυτό είναι δυνατόν με τους διαδοσίες που κυκλοφορούν μεταξύ μας) και λογική συναγωγή συμπερασμάτων.

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Την περασμένη Τρίτη 12/4/2016 συζητήθηκε στην ΕΠΟ η προσφυγή των κ.κ. Ανδρέα Μπέτση και Θοδωρή Κοτσώνη στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, για ακύρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 2/12/2015 και κανονική αποδοχή του αιτήματος των 35 σωματείων, για άμεση διεξαγωγή αρχαιρεσιών και εκλογή νέου Δ.Σ. στην Ένωση.
Το Δικαστήριο, αποτελούμενο από τον πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Καλαματιανό, τον αναπληρωτή πρόεδρο Δημήτριο Γεώργα και τα μέλη Γεώργιο Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Μπαλντά, άκουσε τις σύντομες τοποθετήσεις των δύο πλευρών, ενώ ο εισηγητής κ. Γεώργας έκανε μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τους ενάγοντες. Διαιτητές για την υπόθεση αυτή, από πλευράς εναγόντων παρίστανται οι κ.κ. Γεώργιος Σταματογιάννης και Αντώνιος Ανούστης και από πλευράς εναγομένων οι κ.κ. Μιχάλης Βαρδαλάς και Άννα Χλαμπουτάκη. Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ο κ. Γιώργος Παπαμακάριος.
Τα υπομνήματα των δύο πλευρών κατατίθενται μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 15/4/2016 και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Τρίτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money