Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΜΠΑΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ – Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Παλληνιακού Βαγγέλης Αλμπάνης παραιτήθηκε από την θέση του λόγω φόρτου εργασίας και νέος πρόεδρος στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξελέγη ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος Γιάννης Καμπουρίδης. Στην αναδιάρθρωση του Δ.Σ. που προέκυψε, χρέη νέου γενικού γραμματέα ανέλαβε ο Χρήστος Αναστασίου.
Η επίσημη ανακοίνωση του Παλληνιακού έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. του Παλληνιακού κατά την συνεδρίαση της 13/4/2016 έκανε ομοφώνως αποδεκτό το αίτημα του κ. Βαγγέλη Αλμπάνη για αποχώρηση από την θέση του προέδρου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο κ. Αλμπάνης παραμένει μέλος του Δ.Σ. και κύριος χορηγός της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Αλμπάνη για την μέχρι τώρα συμβολή του στην ομολογουμένως επιτυχή εφετινή πορεία της ομάδος, με επίτευγμα την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ 2015-2016.
Ομοφώνως το Δ.Σ. εξέλεξε στην θέση του προέδρου τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Καμπουρίδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Στις υπόλοιπες θέσεις ευθύνης εξελέγησαν οι: Κώστας Μπούρας αντιπρόεδρος, Χρήστος Αναστασίου γενικός γραμματέας, Αντώνης Κουτσώνας ταμίας, Δημήτρης Σταυρουλάκης έφορος–φροντιστής, Σωτήρης Αποστολόπουλος – Νίκος Αδαμόπουλος υπεύθυνοι υποδομών και μέλη παρέμειναν οι Βαγγέλης Αλμπάνης, Βαγγέλης Κοσιώνης, Θεόδωρος Καλφακάκος, Νίκος Τζεμπελίκος, Φώτης Καρβέλης, Λευτέρης Θεοχάρης, Άγγελος Κυριόπουλος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money