Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3–1



Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό Λαυρίου, που υπερείχε στο μεγαλύτερο διάστημα, διαθέτοντας σαφώς πιο ποιοτικούς παίκτες. Η Δόξα Κορωπίου άντεξε όσο μπόρεσε και κατά διαστήματα είχε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.
Στην αρχή του αγώνα είχε καλή ευκαιρία ο Μπεχάρι για τους φιλοξενούμενους αλλά γρήγορα οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλίες και είχαν δοκάρι με τον Μουστόγιαννη στο 10', ενώ στο 17' ο Βελετάκος είχε μια καλή προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα… Το 1-0 πέτυχε στο 35' με διαγώνιο σουτ ο Μουστόγιαννης και στο 40’ ο ίδιος είχε και δεύτερο δοκάρι! Όμως, στην επόμενη φάση (41’) ο Παπαγεωργίου με άπιαστο πλασέ σημείωσε το 2-0.
Στο β’ ημίχρονο (62’) η Δόξα μείωσε, με ωραίο σουτ του Μπεχάρι εκτός περιοχής (2-1). Κτύπημα φάουλ του Μουστόγιαννη στο 65' απέκρουσε δύσκολα ο Μιχάλης και στο 85' ο Λυσσέας με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Μανιώτης – Καραθανάσης, Παπαδιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος): Κάπα, Βασιλείου, Ρόσι, Τσίκλος, Τσιάτσιος (46' Τσιώλης), Πάνου, Μπουτσάι, Έλενας (75' Καινούργιος), Βελετάκος (60' Λυσσέας), Μουστόγιαννης, Παπαγεωργίου.
ΔΟΞΑ Κ. (Πετούρης): Μιχάλης, Μπονές, Πετρογιώργος, Τσαουσάι, Ξεφτεράκης, Αμπεντινάι, Καψοκώστας, Γρίβας, Πάρος (62' Παπαπαντελίδης), Μπεχάρι, Σταμάτης (80' Νικολόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money