Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–1


Στιγμιότυπο από την περυσινή συνάντηση των δύο ομάδων στην Βουλιαγμένη

Μεγάλη νίκη σημείωσε η γηπεδούχος Βουλιαγμένη επί του Σαρωνικού, που πάλαιψε μέχρι το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε… Το παιχνίδι διεξήχθη μπροστά σε αρκετούς φίλους των δύο ομάδων, ήταν αμφίρροπο και είχε συγκλονιστικό φινάλε. Η Βουλιαγμένη αποδείχθηκε πιο τυχερή, καθώς το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Σαρωνικό, που άξιζε την ισοπαλία.
Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο α’ ημίχρονο. Το 1-0 πέτυχε στο 20' ο Παφίτης με διαγώνιο σουτ.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή στο β’ μέρος και τους ακυρώθηκε γκολ (ως οφ-σάιντ) στο 48’. Πάντως, στο 75' ο Αλεξίου έδωσε στον νεοεισελθόντα Χατζημιχαηλίδη, που ισοφάρισε 1-1.
Η καλή απόδοση του τερματοφύλακα Παπαχριστόπουλου, έσωσε τους γηπεδούχους από δεύτερη παραβίαση της εστίας τους (δύο ευκαιρίες είχε ο Σαρωνικός με τον Τσώκο).
Και στο 90’ ο Χατζηνικολάου (είχε έμπνευση που τον έρριξε στο ματς ο Μαν. Καπίρης), με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Δεν τα πήγε καλά ο διαιτητής Ανδρ. Βλάχος, αφού στο τέλος είχαν παράπονα και οι δύο ομάδες. Καλοί οι βοηθοί Καραθανάσης, Αλεξοπούλου.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Λανάι (80' Χατζηνικολάου), Κουγιουμτζιάν, Αποστολόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουλάι (85' Ράλλιος), Μανταλώζης, Παφίτης, Μαντακίδης, Πουράνης (60' Πρέλα).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Ναυπλιώτης, Κετέογλου, Μαυροθαλασσίτης, Ντίνος (46' Χαρίτος), Ρέδι (70' Χατζημιχαηλίδης), Τσώκος, Αλεξίου, Τσομπανάκης (46' Κοέχλερ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money