Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–2


Πανηγυρικό στιγμιότυπο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα

Με ιδανικό τρόπο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η Θύελλα Ραφήνας αφού νίκησε (μάλιστα με ανατροπή) και τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, ο οποίος τερμάτισε τρίτος.
Οι γηπεδούχοι (με τον Κώστα Τσεβά παίκτη-προπονητή) ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν χωρίς τον Χαρακτίδη, επικράτησαν κατά κράτος στο β’ ημίχρονο, που έδειξαν να έχουν περισσότερες δυνάμεις…
Στο πρώτο ημίωρο ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες με τον Τσέλια και στο 40' είχε δοκάρι ο Καραχάλιος. Όμως, η Θύελλα απείλησε στο 41' με τον Βαζέχα, που αστόχησε από εξαιρετική θέση και αμέσως μετά, πάλι ο Βαζέχα έπιασε σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χανδρινός. Στο 44’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Τσέλια (1-0).
Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα επέβαλε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και γύρισε το αποτέλεσμα! Στο 65' ο δαιμόνιος Ντε Ντέους, που αντικατέστησε εξαιρετικά τον Χαρακτίδη, κέρδισε πέναλτυ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βαζέχα και ισοφάρισε (1-1).
Ο Βαζέχα ήταν σκόρερ και του νικητήριου τέρματος της Θύελλας στο 70'. Πήρε πάσα από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και πέτυχε το 1-2.
Η Θύελλα είχε περισσότερες δυνάμεις και κράτησε την νίκη γοήτρου. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 75' με τον Τσεβά αλλά οι φιλοξενούμενοι έχασαν τετ-α-τετ του Ζέκιο στο 80', που έκοψε εντυπωσιακά ο Χανδρινός.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Γουρνιάς, Πειρασμάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κ. Τσεβάς): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Ιωσήπου, Χ. Ντεντόπουλος (61’ Ντομούς), Μπερμπάντης, Ρόμπολας, Τσέλια, Κατσούγκρης, Μπάσολι, Α. Καραχάλιος (80' Ντραγκότι), Κ. Τσεβάς.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Μπουντάκης (65’ Ανδρεαδάκης), Ντόσκας, Ντε Ντέους (65’ Ζέκιο), Βαζέχα, Λευτ. Παπαδόπουλος Ι.



* Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης, έκανε απολογισμό του β’ γύρου, γράφοντας στον ιστότοπό του: «Η Θύελλα Ραφήνας διέγραψε μια ονειρική πορεία και δικαίως αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ. Με τα φρένα ...σπασμένα! Στον β’ γύρο συγκεντρώσαμε 43 βαθμούς, δηλαδή πετύχαμε 14 νίκες και παραχωρήσαμε 1 ισοπαλία. Παραμένουμε αήττητοι επί 27 ματς. Στατιστικά για φίλημα... Συνολικά σε 30 αγώνες του πρωταθλήματος, σημειώσαμε 24 νίκες, φέραμε 4 ισοπαλίες και είχαμε μόλις 2 ήττες στην 2η και 3η αγωνιστική. Έκτοτε αγνοείται η ήττα.. Η ιστορία, λοιπόν, έγραψε: Η Θύελλα πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ και για την σαιζόν 2015-2016. Μπράβο μάγκες, πάμε τώρα για τα μπαράζ και την Γ’ εθνική».
* Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, συνεχάρη μετά το τέλος του αγώνα -στ’ αποδυτήρια- τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τους παράγοντες της Θύελλας για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money