Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–2



Η Σταμάτα με κορυφαίους παίκτες τον τερματοφύλακα Μαμάη και τον σκόρερ Τσαβδαρίδη, νίκησε εκτός έδρας με 2-1 το πρωτοπόρο Κρυονέρι, που ήταν καλύτερο αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει!
Η Σταμάτα άνοιξε το σκορ στο 2' με ωραίο σουτ του Τσαβδαρίδη (0-1). Το Κρυονέρι στην συνέχεια αντέδρασε, πίεσε και στο 25' ισοφάρισε με κεφαλιά του Μαμάκου (1-1).
Ο Μαμάκος είχε και δοκάρι στο 30’, ενώ νωρίτερα (24') ο Μαμάης (μορφή του αγώνα), πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε πλασέ του Παπαντζίμα! Ο τερματοφύλακας της Σταμάτας έκανε σωτήριες επεμβάσεις, κι έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε αντεπίθεση ο Τσαβδαρίδης να σημειώσει το 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή!
Στο β’ ημίχρονο το Κρυονέρι είχε ένα ακόμη δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η Σταμάτα έπαιξε αμυντικά και κατέφερε να κρατήσει το σκορ… Το δεύτερο δοκάρι των γηπεδούχων είχε πάλι ο Μαμάκος στο 51'.
Με αρκετή δόση τύχης η Σταμάτα πήρε τελικά το αποτέλεσμα που ήθελε.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γουρνιάς, Τσαλίκογλου.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης (56' λ.τρ. Αβαρκιώτης), Ζερμπίνης, Γκλιάτης, Μπερμπάντης (64' Ρίζος), Σ. Δεσύλλας, Κεφάλας (76' Μανουσάκης), Δημητρίου, Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Καβάσης, Μπόρας, Κριεμάδης, Τσατσαράγκος (76' Αγαπητός), Ν. Πέππας, Τσαβδαρίδης (68' Αγουρίδας), Καλογήρου, Σάββας (54' Μανασίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money