Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–1



Με δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα σφραγίσθηκε η συνάντηση, που εξελίχθηκε αμφίρροπη αλλά με τον Ωρωπό σαφώς βελτιωμένο σε σύγκριση με προηγούμενες εμφανίσεις του.
Το Κρυονέρι απείλησε αρχικά με καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Μπερμπάντης, Δημητρίου. Μετά το 20' ο Ωρωπός πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και πίεσε ασφυκτικά, με πρωταγωνιστές τους Φιλλή, Ν. Κανάρη και Ευφραιμίδη. Όμως ο έξοχος Ντογκοτάρι δεν άφησε περιθώρια αμφισβητήσεων για την αξία του. Με εξαιρετικές αποκρούσεις έσωσε την εστία του.
Στο β’ μέρος το ματς δεν είχε μεγάλες στιγμές, μέχρι το 76' που ο Ωρωπός έκανε επίθεση με τον Φιλλή. Αυτός έδωσε με διαγώνια πάσα στον Μπραχιμάι, ο οποίος σκοράρισε με πλασέ (1-0).
Το Κρυονέρι αντέδρασε αμέσως και στο 86' ισοφάρισε. Ο Ζερμπίνης εκτέλεσε φάουλ, ο Ντέρκα δεν μπλόκαρε την μπάλλα και ο επερχόμενος Παπαντζίμας με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Σοφιάς.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Κατερίνης, Εδ. Σκαρμούτσος, Μπραχιμάι, Λάπα, Στεφανή (62' Βολιώτης), Φιλλής (85' Κατσίκας), Ν. Κανάρης (70' Ι. Κανάρης), Ευφραιμίδης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Ζερμπίνης, Ποστόλι, Σ. Δεσύλλας, Μπερμπάντης, Κεφάλας, Δημητρίου (78' Μανουσάκης), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money