Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–3



O Διόνυσος επικράτησε άνετα με 3-0 του γηπεδούχου Αυλώνα, χωρίς να απειληθεί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με άκρως νεανικό σύνολο, κι έτσι οι φιλοξενούμενοι χωρίς σπουδαία απόδοση, έχασαν πολλές ευκαιρίες από την αρχή του παιχνιδιού, με κυριότερη (μόλις στο 3’) ένα σουτ του Απ. Γκέσουρα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η υπεροχή του Διονύσου καρποφόρησε στο 39’ όταν ο Μπαλογιάννης ανετράπη εντός περιοχής. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρώλιας (0-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, αν κι έπεσε ο ρυθμός, καθώς ο Αυλώνας έδειχνε αδύναμος να απειλήσει. Πάντως, στο 76’ ο Δρόσος πέτυχε το 2-0 μετά από καλό συνδυασμό με τον Μπαλογιάννη και στο 82’ ο Βλάσι έκλεισε το σκορ με πλασέ (3-0).
Διαιτητές: Ντόστης – Αχ. Παπαδόπουλος, Γκούβας.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Καλέμης, Γιάν. Νάνος, Στάθ. Πάντος, Μουλάς, Σκεντούλι, Τσέλιος, Ποταμιάνος, Τζιοβάρας, Κούκκο, Λέκκας, Βλαχάκης.  
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος, Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσκουρας, Μαρώλιας, Ράλλης (60’ Γεωργοκίτσος), Κονόμι (67' Βλάσι), Χρυσανθόπουλος, Μπαλογιάννης, Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (80' Δ. Ραυτακόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money