Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–0



Έχασε τα …«άχαστα» ο Παμπαιανικός και παραχώρησε ισοπαλία στην γηπεδούχο Άνοιξη, που σώθηκε από τις εκπληκτικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα Μουλά! Η Άνοιξη παρέμεινε αήττητη για 10η αγωνιστική (τελευταία ήττα στις 30/1/2016 από την Βουλιαγμένη).
Στο α’ μέρος έγιναν λίγες καλές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι είχαν μια προσπάθεια του Χαμπέρη στο 12' και άλλη μία του Γεωργούση στο 34’ ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με προσπάθειες των Μπρέγιαννη και Δημήτρουλα.
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός βελτιώθηκε και με γρήγορες επιθέσεις παρέλυσε την άμυνα της Άνοιξης. Όμως, ο Μουλάς πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του! Η πρώτη απόκρουση έγινε στο 51', όταν ο Τσιγάρας δεν κατάφερε σε τετ-α-τετ να τον νικήσει. Στο 54' σε καλό κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια, η μπάλλα έφυγε άουτ!
Στο 74' ο Σέλβια βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Μουλά, που τον έκοψε…
Η Άνοιξη σε μια αντεπίθεση (76'), είχε εξαιρετικό σουτ του Δαρζέντα στο οριζόντιο δοκάρι! Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παμπαιανικός «πάτησε» την αντίπαλό του αλλά στις ανεπανάληπτες ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Μουλάς διαφύλαξε το τέρμα του!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σπυρόπουλος, Τριγάζης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης (60' Μπουσδέκης), Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Γεωργούσης (73' Θεοδώρου), Λυγομένος, Δαρζέντας, Νίκολλι, Ειρ. Αθανασόπουλος, Χαμπέρης (65' Λαγαστής).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Μπρέγιαννης (80' Αντωνόπουλος), Χατζής, Πήττας (75' Κοτροζίνης), Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Δημήτρουλας, Κτίστης (46' Γιαμάς), Τσιγάρας, Λαλαούνης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money