Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 0–0


Φάση από τον αγώνα

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με πολλές διακοπές και αργό ρυθμό ανάπτυξης, ο γηπεδούχος Σαρωνικός αν και ανώτερος, δεν κατάφερε να επικρατήσει των Νικητών, που στάθηκαν αρκετά καλά και πήραν την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή (ειδικά στο β’ 45λεπτο) αλλά ήταν «άσφαιροι» και το τελικό 0-0 ικανοποίησε μόνο τους δυνατούς …Νικητές!
Στο α’ ημίχρονο ο Σαρωνικός πέτυχε γκολ στο 18’ με τον Τσώκο, το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ. Οι Νικητές είχαν καλή απόδοση στο διάστημα αυτό αλλά δεν απείλησαν.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί, βρήκαν κάποιο ρυθμό και είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Αλεξίου στο 70’.
Στο 75’ ο διαιτητής διέκοψε για 4’ λεπτά τον αγώνα, επειδή ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα από την εξέδρα. Η διακοπή δεν ωφέλησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν με βεβιασμένες ενέργειες ή από «στημένες φάσεις» να απειλήσουν. Οι φιλοξενούμενοι, σωστά τοποθετημένοι στο γήπεδο, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα.
Στο 85’ όταν η μπάλλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων και ήταν διεκδικήσιμη, οι παίκτες του Σαρωνικού ολιγώρησαν.
Στο 90’ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο Ρέδι.
Μέτριοι οι διαιτητές (Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Κάλλης), ακολούθησαν την …μιζέρια του παιχνιδιού!
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Δέδες (85 Ρέδι), Κετέογλου, Μαυροθαλασσίτης, Ντίνος (87’ Μετάνι), Τσομπανάκης (71’ Τσιγαρίδας), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης (72’ Πανουσόπουλος), Μπλέτα (70’ Καρναβίας), Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Γυφτέας, Ν. Λεμονής, Σωτηρόπουλος (85’ Μηνάς), Αθ. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money