Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΙΑ…



Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής όλο και απομακρύνεται από την …Ένωση! Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου υπό την προεδρία του Ηλία Ντάφλου και την εμφανή καθοδήγηση του μέλους Ηλία Μικρόπουλου, ελήφθη απόφαση να γίνει Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, πιθανότατα στο αμφιθέατρο του «Οινοποιείου Πέτρου» στην Παλλήνη.
Η στάση της ηγετικής παρέας των διοικούντων τον Σύνδεσμο, κατέδειξε την αδυναμία συνεννόησης με την παρούσα διοίκηση της Ένωσης αλλά και με αρκετά από τα στελέχη της προηγούμενης ηγεσίας… Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην άποψη ότι οι οργανωμένοι διαιτητές ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής θέλουν να διαρρήξουν τις σχέσεις τους με την όποια διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ επειδή υποτίθεται ότι η κάθε διοίκηση δεν τους εμπιστεύεται.
Από την άλλη πλευρά, κάθε διοίκηση της Ένωσης δεν εμπιστεύεται τους διαιτητές και τον Σύνδεσμό τους, επειδή οι διοικούντες την Ένωση νομίζουν ότι οι διαιτητές (εν γένει και το Δ.Σ. τους) λειτουργούν αυτόνομα και δεν υπακούουν στις εκάστοτε διοικητικές αντιλήψεις.
Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα και οι δύο πλευρές έχουν άδικο! Οπότε, χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας κι από τις δύο πλευρές, για να λειτουργήσει κανονικά και χωρίς «φαβοριτισμούς» το σύστημα.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής απεφάσισε επίσης την εκκαθάριση του μητρώου μελών του (από τα …χιλιάδες μέλη που έχει)! Για τους νέους διαιτητές και για όσους είναι εκ μεταγραφής, δεν ξεκαθαρίσθηκε ποια πολιτική θα ακολουθηθεί. Μόνο για τον Βαγγέλη Κορδολαίμη, μάθαμε ότι ειπώθηκε πως δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές! Πάντως, εμείς θυμόμαστε ότι μετά από κάποιο διάστημα από την μεταγραφή του, ο κ. Κορδολαίμης πλήρωνε κανονικά τα ποσοστά του στον ταμία κ. Χαρίση. Τώρα, γιατί δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές;
Ακόμη και στον Σ.Δ.Π. Ανατολικής Αττικής επικρατεί δυσαρμονία μεταξύ σωστής λειτουργικότητας και καθημερινής πραγματικότητας! Όσο για την μεταφορά των διαδικασιών (Γ.Σ. και εκλογές) εκτός γραφείων ΕΠΣΑΝΑ, εδώ η απομάκρυνση από την Ένωση είναι περισσότερο από εμφανής. Ποιος ο λόγος;  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money