Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–2


Η ισοφάριση (2-2) από τον Μπέντα

Η κακή απόδοση του διαιτητή στα Γλυκά Νερά, δημιούργησε επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα. Οι οπαδοί των Γλυκών Νερών μετά το 2-2 με τον Νικολακάκη, διαμαρτυρήθηκαν στο f/b εκφράζοντας τα έντονα παράπονά τους. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισαν απαράδεκτη την διαιτησία του κ. Βλάχου και σχολίασαν ότι άφησε το παιχνίδι να εκτραχυνθεί, μη δείχνοντας κάρτες σε παίκτες των αντιπάλων για σκληρά μαρκαρίσματα, χάνοντας τελικά τον έλεγχο του αγώνα. «Με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του προκάλεσε μεγάλη ένταση και δυναμίτισε το παιχνίδι. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να προκληθεί ένταση στο 86', μετά από ανύπαρκτο φάουλ με το οποίο μας έκοψαν αντεπίθεση... Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ. Βλάχος! Πάντως, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τα Γλυκά Νερά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Νικολακάκη», σημειώνουν στην ανάρτησή τους.
Στο παιχνίδι, ο Νικολακάκης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 20', όταν ο Πιτσούνης έκανε ένα γύρισμα, αμυντικοί κι επιθετικοί μπήκαν στην πορεία της μπάλλας η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Αρβανίτη (0-1).
Τα Γλυκά Νερά προσπάθησαν να ισορροπήσουν αλλά ο Νικολακάκης υπερίσχυε σε κάθε περίπτωση. Σημείωσε το 0-2 στο 45', με υπέροχο γυριστό σουτ του Εγιουρούμ, σε σέντρα του Μητσέα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τον κακό αγωνιστικό χώρο (αλλά γνώριμο σε αυτούς) και την κούραση των φιλοξενουμένων, πήραν πρωτοβουλίες και βγήκαν μαζικά στην επίθεση. Στο 75' ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά μείωσε 1-2 και στο 83’ μέσα σε πανδαιμόνιο και αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας, ο Μπέντας με σουτ ισοφάρισε 2-2.
Λίγο αργότερα (85’) έγινε 5λεπτη διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή που απείλησε με οριστική διακοπή για την ρίψη ενός μπουκαλιού με νερό στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε φάση που τα Γλυκά Νερά έβγαιναν σε αντεπίθεση με προϋποθέσεις και ο Ανδρέας Βλάχος την διέκοψε λανθασμένα δίνοντας επιθετικό φάουλ! Η απόφασή του σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και δημιούργησε μεγάλη ένταση τόσο μέσα όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Το ματς συνεχίσθηκε χωρίς αποβολές ενώ έπρεπε ν’ αποβληθούν τουλάχιστον δύο παίκτες (ένας από κάθε πλευρά).
Απέτυχε το διαιτητικό τρίο: Ανδρ. Βλάχος – Καραθανάσης, Αχ. Παπαδόπουλος. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο δύσκολο για να κάνουν τόσο πολλά ουσιώδη λάθη... ίσως χρειάζονται ξεκούραση.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Αρβανίτης, Λάβδας, Αντωνόπουλος, Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Μπουλούμπασης (58' Ν. Νάνος), Δογάνης, Μουσαράι, Λ. Νάνος, Μπέντας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Τέρζιεφ, Δαμιανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τσαπανίδης, Παπιδάκης, Μητσέας (90' Σταύρος), Εγιουρούμ, Πιτσούνης (61’ Νταγιάντας), Μουκάνης.

Η 5λεπτη διακοπή στο 85' με τους διαιτητές στο κέντρο και τον παρατηρητή Σωτ. Δαβή σε κινητικότητα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money