Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–0


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου, που είχε νικήσει πάλι με 2-0 η Λαυρεωτική

Με δύο γκολ του Κοντογιάννη (το πρώτο, στο πρώτο λεπτό της συνάντησης), η Λαυρεωτική επικράτησε του Κουβαρά, που οι παίκτες του δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγώνα!
Στα 22’ δεύτερα (!) από την έναρξη του αγώνα, ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ έκανε προσπάθεια από πλάγια θέση κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κοντογιάννη (1-0).
Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων επετεύχθη στο 45', με μπαλλιά του Τσιριγώτη στον Κοντογιάννη, που δεν έχασε την ευκαιρία (2-0).
Ο Κουβαράς είχε στο α’ ημίχρονο 2-3 φάσεις για γκολ αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές Αναγνώστου και Λεβέντη, δεν επέτρεψαν καμία ουσιαστική αντίδραση.
Η Λαυρεωτική ήταν επικίνδυνη κι έχασε σε δύο – τρεις περιπτώσεις ευκαιρίες, όπως αυτή που ο Σαλίβερος έδωσε στον Ασλάνι, αλλά ο τελευταίος δεν «νίκησε» τον Αποστολίδη.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Ρούντος, Πειρασμάκης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρος, Χουσεΐν, Τζώρας, Πώχος, Αλ. Γιαχάεβ, Χάλαρης, Βουκελάτος (56' Ασλάνι), Κ. Παπαδόπουλος, Βαλ. Γιαχάεβ (87' Σαλίβερος), Κοντογιάννης (69' Παπακωνσταντίνου), Τσιριγώτης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Αποστολίδης, Στουραΐτης, Ζαφειρόπουλος, Κωστής, Αναγνώστου (46' λ.τρ. Σύρος), Κάλης, Γαλάνης, Λέμε (79' Παπαγιάννι), Γκαβασιάδης, Λεβέντης (46' λ.τρ. Εφραιμίδης), Π. Βανγκέλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money