Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Το κτύπημα φάουλ του Ντρένοβα στο δοκάρι!

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–1
Ντέρμπυ πρωτοπόρων ήταν η αναμέτρηση του Κρυονερίου με τον Παθιακάκη. Παιχνίδι που ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό θεατή…
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή στο α' ημίχρονο αλλά στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα «έμειναν» λόγω κούρασης από δυνάμεις και ο Παθιακάκης με το εξαιρετικό νεανικό σύνολο ισοφάρισε το ματς στο 91'! Η συνάντηση εξελίχθηκε με εξαιρετικό ρυθμό, ένταση, δυνατές μονομαχίες και ανάδειξη του αστείρευτου ταλέντου του Ανδρέα Ντρένοβα.
Το Κρυονέρι προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 3', όταν ο Ζερμπίνης εκτέλεσε φάουλ και ο Χρυσικόπουλος με πλασέ από κοντά σκοράρισε. Με την ψυχολογία στα ύψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν και για το 2-0 και απείλησαν 3 φορές ακόμη την εστία του Σπανού, με Χρυσικόπουλο, Παπαντζίμα και Μαμάκο.
Οι φιλοξενούμενοι σιγά-σιγά αφυπνίσθηκαν κι απείλησαν στο 15' με τον Οικονομόπουλο ενώ στο 25' ο Ντρένοβα κτύπησε αριστοτεχνικά φάουλ, κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι! Στο 35' σουτ του Μαμάκου απέκρουσε δύσκολα ο Σπανός και στο 41' σε κεφαλιά του Γιαννόπουλου, η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (43’) ο Ντρένοβα κέρδισε πέναλτυ από βίαιο μαρκάρισμα αντιπάλου αλλά ο βοηθός Παπαδιώτης (που έγινε μπροστά του) δεν υπέδειξε την παράβαση!
Με την έναρξη του β’ μέρους το Κρυονέρι προσπάθησε να αιφνιδιάσει και είχε δοκάρι στο 52' με τον Ζερμπίνη. Ο γρήγορος ρυθμός του παιχνιδιού ανάγκασε το Κρυονέρι να «προσφέρει» χώρους στους νεαρούς του Παθιακάκη, καθώς έγινε εμφανής η κόπωση από τα συνεχή ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο Παθιακάκης ήταν όλο φρεσκάδα και διάθεση για παιχνίδι… Στο 65' ο Σωτηρόπουλος βγήκε σε αντεπίθεση αλλά το σουτ απέκρουσε ο φοβερός Ντογκοτάρι, με την καλύτερη επέμβαση του αγώνα! Μετά απείλησε με κεφαλιά ο Αρβανιτάκης, ενώ έγιναν ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Το Κρυονέρι είχε κι αυτό επικίνδυνες αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 91’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ από στημένη φάση: Ο Ντρένοβα εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον εκπληκτικό Ντογκοράρι (1-1).
Διαιτητές: Παπάζογλου – Παπαδιώτης, Γκάλιος. Σοβαρά παράπονα για την μη παραχώρηση του πέναλτυ στο 43’ εξέφρασαν οι παράγοντες του Παθιακάκη.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης (80' Σταυρόπουλος), Σ. Δεσύλλας, Κεφάλας (84' Ρίζος), Χρυσικόπουλος, Κανταρέλλης, Παπαντζίμας (90' Σαχίνης), Μαμάκος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Κόκκα, Γιαννόπουλος, Τσίγκος, Αγγελίνας (85' Κατσαντώνης), Αρβανιτάκης, Ασημάκης, Βουρτσάνης (65' Θεοχάρης), Ντρένοβα, Οικονομόπουλος (55' Σωτηρόπουλος).

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0
Η Σταμάτα κέρδισε ένα ματς χωρίς φάσεις και ρυθμό, απέναντι στον Εθνικό Ν. Μάκρης που ήθελε πολύ να πάρει αποτέλεσμα! Ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο, με ελάχιστες φάσεις και πολλά δυνατά μαρκαρίσματα στην μεσαία γραμμή. Στο α’ ημίχρονο η Σταμάτα διατήρησε ελαφρά αλλά ανούσια υπεροχή ενώ ο Εθνικός βελτιώθηκε στο β’ μέρος , αλλά χωρίς επιθετική δράση.
Η φάση που έκρινε τον νικητή συνέβη στο 72', όταν ο Καβάσης έδωσε στον Καλογήρου, κι αυτός πέρασε μπαλλιά στον Σάββα, που μπήκε στην περιοχή κι ανετράπη. Αμέσως ο διαιτητής έδειξε το πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο καλύτερος παίκτης της Σταμάτας Γιάννης Καβάσης (1-0). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό του πέναλτυ, υποστηρίζοντας ότι το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής.
Διαιτητές: Μπερέτας – Ρούντος, Κ. Κορωνιάς.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος, Μπόρας, Αγουρίδας, Τσατσαράγκος (60' Σάββας), Κριεμάδης, Καβάσης (80' Κ. Πέππας), Καλογήρου, Ν. Πέππας (46' Γεωργαμλής).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Κονταρίνης (85' Αλτιπαρμάκης), Σχοινάς, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Ανδρουτσόπουλος, Καραπάνος, Μποϊμπέι (65' Πιλάι), Θ. Νικηφοράκης, Μέξης (50' Μπρόφκας).

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–0
Η Ατλαντίς άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Άνοιξη, αφού δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ, καθώς η γηπεδούχος Άνοιξη «μπλόκαρε» τα ατού των αντιπάλων της, που είχαν πιο ποιοτικά στοιχεία. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες!
Στο α’ ημίχρονο η Άνοιξη μπήκε δυνατά και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Απείλησε στο 26' και το 35' με ισάριθμα σουτ του Θεοδώρου, τα οποία απέκρουσε ο Σπ. Τσούνης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 8' σε ενέργεια του Πάσσαρη, που ο Μουλάς δυσκολεύτηκε ν’ απομακρύνει.
Στο β’ 45λεπτο η Ατλαντίς βελτιώθηκε, κι επικράτησε στο γήπεδο μετά το 65', που οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν λόγω κούρασης και απώλειας του Ελευθερίου με αποβολή (2η κίτρινη κάρτα) λόγω δυνατού μαρκαρίσματος σε αντίπαλο (76’).
Η Άνοιξη πάντως, απείλησε πρώτη στο 65’ με τον Ειρηναίο Αθανασόπουλο (σουτ μόλις άουτ) και στο 69' με τον Μπουσδέκη, που ανέκοψε ο Σπ. Τσούνης.
Την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα, είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 75', με σουτ του Καγιά, που ο Μουλάς πραγματοποίησε εντυπωσιακή σωτήρια επέμβαση, ενώ στο 88' ο Χρυσάφης δοκίμασε σουτ από μακριά, χωρίς αποτέλεσμα.
Η Άνοιξη έμεινε στο τέλος (93’) με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κολώτα για διαμαρτυρία!
Διαιτητές: Μαλαμάς, Γκόντα, Πολυχρονιάδης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιοδάμπαλης (78' Ζώτος), Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Χουζούρης, Λυγομένος (57' Μπουσδέκης), Δαρζέντας, Θεοδώρου (79' Γεωργούσης), Ειρ. Αθανασόπουλος, Ελευθερίου.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος, Παππάς (57' Μπερέτης), Πάσσαρης, Πούλιος, Καρποντίνης, Τσαδήμας (70' Καγιάς), Σβόλης, Φώσκολος, Χρυσάφης, Δριλάκης (55' Γκατεντασβίλι).

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3–3
Ύστερα από παιγνίδι για γερά νεύρα, Νικητές και Βουλιαγμένη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στην Ανθούσα. Σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα οι Νικητές έδειξαν στοιχεία υπεροχής έναντι των αντιπάλων τους αλλά ήταν εξαιρετικά άτυχοι. Από την πλευρά της, η Βουλιαγμένη παρατάχθηκε μόλις με αποστολή 13 παικτών, κι αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Κατράνα ως επιθετικό!
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχαν 2-3 καλές στιγμές για να σκοράρουν. Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να προηγηθούν 0-1 στο 45’ με αυτογκόλ του Ξαγοράρη!
Το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε συγκλονιστικό! Οι Νικητές στο 52’ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ξαγοράρη στο δεύτερο δοκάρι (1-1). Κόντρα στην ροή του αγώνα και ύστερα από ευκαιρίες που έχασαν οι Νικητές, η Βουλιαγμένη ξαναπροηγήθηκε στο 69’ με μακρινό (από 30 μέτρα) σουτ του Καρδαμίτση και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Καρύμπα, ο οποίος έχασε την μπάλλα μέσα από τα χέρια του (1-2)!
Πάντως, οι Νικητές δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 79’ με ξερό συρτό σουτ του Μαλάι (2-2).
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τρίτο τους τέρμα στο 85’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαντακίδη, προσωρινή απόκρουση του Καρύμπα και κοντινή προβολή του Παφίτη (2-3). Λίγο πριν την κανονική λήξη, ο Κατράνας «κρέμασε» με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά τον Καρύμπα, που έκανε πάλι λάθος εκτίμηση αλλά πρόλαβε σαν από μηχανής θεός ο Παπαπέτρου κι έδιωξε πριν περάσει η μπάλλα την γραμμή τέρματος. Τελικά, στο 92' ο διαιτητής είδε πέναλτυ -προς έκπληξη όλων- όταν σε σουτ που έγινε από τον Λεμονή, έξω από την περιοχή, η μπάλλα βρήκε στην ωμοπλάτη του Μαντακίδη που ήταν μέσα στην περιοχή! Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ν. Λεμονής, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3, προς ανακούφιση παικτών, προπονητή και φίλων των Νικητών.
Διαιτητές: Καρράς – Βλαχόπουλος, Δελατόλας. Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία αλλά και τις υποδείξεις των βοηθών είχε η Βουλιαγμένη.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Καρύμπας, Γεράνης (76’ Πανουσόπουλος), Παπαπέτρου, Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Σωτηρόπουλος, Παππάς, Καρναβίας (63’ Θαν. Λεμονής), Νικ. Λεμονής, Μαλάι, Μπλέτα.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Κουγιουμτζιάν, Παπανικολάου, Αντωνόπουλος, Μανταλώζης, Καρδαμίτσης, Μαντακίδης, Κωνσταντόπουλος (77’ Κατράνας), Μπέκα, Χατζηνικολάου (70’ Πρέλα), Παφίτης.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–2
Απίστευτα δύσκολη νίκη πέτυχε στον Αυλώνα ο Αήττητος Σπάτων και συνεχίζει την πορεία του προς την Α’ κατηγορία… Ο Αυλώνας πραγματοποίησε εξαιρετικό α’ ημίχρονο, προηγήθηκε στο 22’ με γκολ του Αντώνη Λέκκα (1-0) ενώ είχε ευκαιρίες και για δεύτερο, ρίχνοντας σε περίσκεψη τους Σπαταναίους, οι οποίοι πέρα από την νευρικότητα και τον παθητικό ρόλο (στο διάστημα αυτό), είχαν και την μουρμούρα των οπαδών τους για την χρησιμοποίηση του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Μητρογιάννη (και όχι του Κονόμι ή του Μπλάνα)!
Στο β’ μέρος (μόλις στο 47’) απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αρκουμάνης, κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αυλώνας θα εκμεταλλευόταν το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Αήττητος ισοφάρισε στο 63’ με τον νεοεισελθόντα στο παιχνίδι Τζαβέλλα (1-1). Αυτή η αλλαγή του σκορ «γύρισε» ψυχολογικά την αναμέτρηση, υπέρ των φιλοξενουμένων.
Όμως, στο 72’ ο Τζαβέλλας βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, χωρίς να ζητήσει την άδεια του διαιτητή, προκειμένου να φορέσει επικαλαμίδες! Την ώρα που επέστρεφε, έγινε αντιληπτός από τους παίκτες του Αυλώνα, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ο διαιτητής έδειξε τελικά δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα, με αποτέλεσμα να μείνει ο Αήττητος με 9 παίκτες!
Τότε πήρε πρωτοβουλίες (για πολλοστή φορά) ο υψηλόσωμος αμυντικός Βιδάλης, ο οποίος στο 75' σε μια προώθησή του, έπιασε δυνατό σουτ κι έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Καλέμη (1-2)! Ακολούθησε αποθέωση του σκόρερ, που έκανε την ανατροπή καθώς η ομάδα του έπαιζε με 9 παίκτες!
Λίγο αργότερα (82’) απεβλήθη από τον Αυλώνα και ο Σαμαράς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κάλλης, Μετακίδης. Έντονα παράπονα για την διαιτησία διατύπωσαν οι παράγοντες των φιλοξενουμένων.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Καλέμης, Στάθ. Πάντος, Καρίπης, Σαμαράς, Νάνος, Παλιοσπύρος, Μιχ. Πατσαβούρας, Σκεντούλι, Χρήστου, Λέκκας, Τσέλιος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μητρογιάννης, Κολάγκι, Μπαράκος, Βιδάλης, Φράγκος (50’ Τζαβέλλας), Αρκουμάνης, Τογιάλλι (60’ Δημ. Λύγκος), Κουτρούμπας, Τσούκα (76’ Μπρέγκου), Κοσμάς, Μαν. Λύγκος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2
Ο Διόνυσος είχε την ουσία αλλά τα Καλύβια το αποτέλεσμα! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Καρατσίκου (1-0) και προσπάθησαν για το 2-0 αλλά ήταν επιπόλαιοι στην τελική ενέργεια. Οι φιλοξενούμενοι στο β’ ημίχρονο κατάφεραν την ανατροπή. Ισοφάρισαν στο 60' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτι και στο 85' με πλασέ του Οικονομίδη διαμόρφωσαν το τελικό 1-2.
Τα Καλύβια εμφανώς βελτιωμένα στον ψυχολογικό τομέα, πέτυχαν την ανατροπή και βλέπουν μπροστά με αισιοδοξία.
Ο Διόνυσος «κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα», κι έχασε ευκαιρία καλύτερης βαθμολογικής κατάταξης.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Βιτσεντζάτος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Βαϊόπουλος (46′ Σίτσα), Κώνστας, Μίσιος, Καρατσίκος, Μαρουσόπουλος, Ράλλης, Μπαλογιάννης, Μαρώλιας (70′ Χρ. Ραυτακόπουλος), Δημ. Ραυτακόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης (46′ Πάτσης), Μασουράκης (89′ Ροκανάς), Μίκο, Παπανίκου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Αλεξίου, Μάτι, Χριστόπουλος, Καρελιώτης, Δημ. Οικονομίδης.

ΩΡΩΠΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–3
Σπουδαία νίκη στον Ωρωπό πέτυχε ο Παμπαιανικός, επικρατώντας με 3-2 της τοπικής ομάδας. Το συγκρότημα της Παιανίας έπαιξε ουσιαστικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Ο Ωρωπός περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο και εκτός των δύο τερμάτων που σημείωσε, δεν είχε άλλες σημαντικές ευκαιρίες, απογοητεύοντας τους φιλάθλους του.
Φάσεις και γκολ:
- Στο 7’ μακρινό σουτ του Λάπα κατέληξε απελπιστικά άουτ.
- Στο 14’ σουτ του Λαγού πέρασε ελάχιστα άουτ.
- Στο 24’ απευθείας κτύπημα φάουλ του Σέλβια έδιωξε σε κόρνερ ο Ντέρκα.
- Στο 36’ το 0-1, όταν πέντε παίκτες του Παμπαιανικού έφυγαν στην αντεπίθεση με τρεις αντιπάλους, άλλαξαν μεταξύ τους την μπάλλα με ωραίους συνδυασμούς, ο Τσιτιμάκης έστρωσε στον Λαλαούνη, ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ντέρκα.
- Στο 53’ δυνατό σουτ του Σέλβια απέκρουσε ο Ντέρκα.
- Στο 73’ το 1-1, όταν σε κόρνερ του Φιλλή, ο Λάπα με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Ομουρίδη.
- Στο 76’ το 1-2, όταν ο Παπασωτηρίου έβγαλε μπαλλιά στον Λαγό, κι αυτός απέφυγε τον Κατερίνη και φθάνοντας απέναντι στον Ντέρκα, πάσαρε στον αμαρκάριστο Σέλβια για να πετύχει αυτός με ωραίο σουτ το γκολ.
- Στο 77’ κι ενώ οι παίκτες του Παμπαιανικού πανηγύριζαν το 1-2, ο Βολιώτης κλώτσησε την μπάλλα με δύναμη στον Παπασωτηρίου και ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα.
- Στο 80’ το 1-3, με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σέλβια.
- Στο 83’ σε σουτ του Λάπα, ο Παπασωτηρίου έδιωξε την μπάλλα πριν περάσει την γραμμή τέρματος του Ομουρίδη.
- Στο 86’ ο Τσιγάρας με σουτ, έστειλε την μπάλλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ωρωπού.
- Στο 87’ το 2-3, όταν ο Φιλλής σούταρε, ο Ομουρίδης δεν συγκράτησε την μπάλλα και σημειώθηκε το γκολ.
- Στο 89’ και στο 90’ με δύο σουτ, ο Κτίστης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντέρκα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γκούβας, Νίκας.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Εδ. Σκαρμούτσος, Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Στεφανή (32’ λ.τρ. Π. Γιουνάς), Ευφραιμίδης (75’ Ι. Κανάρης), Φιλλής, Ν. Κανάρης (64’ Κατσικάς), Λάπα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Αντωνόπουλος (66’ Κατσίμπρας), Πήττας, Παπασωτηρίου, Χατζής, Σέλβια (85’ Κτίστης), Γκόμπλιας, Λαλαούνης, Λαγός, Τσιτιμάκης (71’ Τσιγάρας).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–1
Σε ματς που τα είχε όλα, ένταση, γκολ, αποβολές, ο Αφιδναϊκός πήρε την μεγάλη νίκη -με ανατροπή- από τον Αχιλλέα και διατηρεί επαφή με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε 0-1, ύστερα από ολιγωρία της άμυνας και κεφαλιά του αμυντικού Καραπαναγιώτη στο 25’. Επίσης, στο 40’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Σταματόπουλο!
Στο β’ ημίχρονο ο Αφιδναϊκός δεν είχε καμία σχέση με την νωθρή ομάδα του πρώτου μέρους. Έδειξε μαχητικός από τα πρώτα λεπτά και ο Γιάννης Νικολάου ισοφάρισε 1-1 στο 52’.
Ακόμη, στο 60’ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 αλλά την προβολή του Γ. Νικολάου απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα.
Το ματς είχε ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ο Τάτσης έδιωξε, πριν η μπάλλα περάσει την γραμμή τέρματος.
Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του Σταματόπουλου στο 84’, επειδή έφτυσε τον Γ. Νικολάου (απευθείας κόκκινη κάρτα), με αποτέλεσμα να επέλθει εκνευρισμός μεταξύ των παικτών του Αχιλλέα.
Στο 89’ ο νεοαποκτηθείς από τους γηπεδούχους Κοσμάς Φιλλής πέτυχε το 2-1, κι έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Στους ανοίκειους πανηγυρισμούς του, ο σκόρερ απεβλήθη (!) για άσεμνη χειρονομία προς τους αντιπάλους!
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Σπίθας, Κουλοχέρης.

* Ο Σαρωνικός Αναβύσσου νίκησε 3-0 α.α. τον αποχωρήσαντα Αστέρα Μενιδίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money