Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–3



Σημαντική νίκη-πρόκριση σημείωσε ο Νικολακάκης επί του γηπεδούχου και πρωτοπόρου της Β’ κατηγορίας Κρυονερίου με 3-1.
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, με τον Πιτσούνη πρωταγωνιστή, και άντεξαν τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Χρεώθηκαν όμως με κάρτες και αργότερα το …πλήρωσαν. Πάντως, κατάφεραν να προηγηθούν στο 35’ με σουτ του Εγιουρούμ από το ύψος του πέναλτυ (0-1).
Στο β’ ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα βελτιώθηκε και το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με την δημιουργία φάσεων εκατέρωθεν. Το Κρυονέρι με το δίδυμο Παπαντζίμα – Μαμάκου ήταν απειλητικό, ωστόσο ο Νικολακάκης φάνηκε ωριμότερος και στο 60’ έφθασε στην επίτευξη δεύτερου τέρματος με σουτ του Τέρζιεφ (0-2).
Το γκολ αυτό απογοήτευσε κάπως τους γηπεδούχους αλλά τους πείσμωσε κιόλας, με αποτέλεσμα να κερδίσουν πέναλτυ στο 70’ (ανατροπή Μαμάκου από Πανίδη) και να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Πανίδης. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χρυσικόπουλος (1-2).
Ακολούθησε διάστημα έντονης αλλά άκαρπης υπεροχής του Κρυονερίου (καθώς ο Νικολακάκης έμεινε με 10 παίκτες) αλλά οι ευκαιρίες του «πέρασαν» ανεκμετάλλευτες! Επιπλέον, απεβλήθη στο 80’ και ο Μπερμπάντης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οπότε τα πράγματα ισορρόπησαν και ο Νικολακάκης σε αντεπίθεση στο 93' πέτυχε το τελικό 1-3 με σουτ του Μουκάνη.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Τσαλίκογλου.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας (85' Κεφάλας), Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας (87' Ρίζος), Χρυσικόπουλος, Μπερμπάντης, Κανταρέλλης (80' Σαχίνης), Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Τέρζιεφ, Καλλέρης (85' Παπιδάκης), Μητσέας, Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης (93' Σκούρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money