Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1



Σημαντική νίκη του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου επί του ισχυρού Κορωπίου στο «Αντώνης Πρίφτης». Πολύ καλός στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός, κράτησε την υπεροχή και πέτυχε γκολ στο 43’ με τον Αλ. Καραχάλιο να σερβίρει και τον Κώστα Τσεβά με απευθείας γυριστό πλασέ να στέλνει την μπάλλα στα δίχτυα του Ανδριανού (0-1).
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί είχαν και δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ντεντόπουλο και Καραχάλιο, οι οποίοι τελικά απογοητεύθηκαν από τις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ανδριανού.
Στο β’ μέρος η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, με τους γηπεδούχους να παίζουν δυνατά και να ελέγχουν το κέντρο, κοιτώντας στα μάτια τον σαφώς πιο ποιοτικό Ολυμπιακό. Στο 55’ ο Ντεντόπουλος έχασε τρομερή ευκαιρία (το σουτ κόπηκε από παρέμβαση του έξοχου Ματσάγγου), ενώ στο 62’ ο Χαρίσης έπιασε τρομερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και ο Χανδρινός απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.
Καθώς ο Ολυμπιακός ήταν καλά οργανωμένος μεσοαμυντικά, κι έβγαινε επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις, το Κορωπί απείλησε πάλι με τον Μασκλαβάνο και τον Χαρίση. Όμως, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 86’ με τον Ντεντόπουλο, που κέρδισε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσέλια αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο Ανδριανός!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσαλίκογλου, Μήταρης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Καλάβριας (75' Μπανάι), Στ. Αλεξίου, Ματσάγγος, Χαρίσης, Τούσα (80' Νούρια), Μασκλαβάνος, Παπακωσταντίνου, Αλ. Αλεξίου (60' Β. Παπαδόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Ρόμπολας (46' Τσέλια), Κατσούγκρης, Καραγιάννης, Π. Ντεντόπουλος, Αλ. Καραχάλιος, Κ. Τσεβάς (89' Μπάσολι).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money