Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΜΑΡΚΟ 4–1



Με πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους για την διαιτησία, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου συνέχισε την νικηφόρα πορεία του με 4-1 επί της Μαρκό, που μέχρι το 55’ κρατούσε το 0-1, κι είχε βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους! Τότε, ο Παν. Ντεντόπουλος με κεφαλιά σε καλοκτυπημένο φάουλ του Χρ. Τσεβά, ισοφάρισε 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, διατήρησαν την υπεροχή στο κέντρο και προηγήθηκαν 0-1 στο 17’ με κεφαλιά του Δημητρίου (μετά από κτύπημα φάουλ), περιορίζοντας τον Ολυμπιακό σε παθητικό ρόλο.
Στο β’ μέρος η ομάδα του Μπογιατίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, έκοψε τον ενθουσιασμό των φιλοξενουμένων και με την βελτίωση απόδοσης βασικών παικτών της, πέτυχε 4 τέρματα, τα δύο τελευταία μετά από ομαδική προσπάθεια…
Μετά την ισοφάριση, την σκυτάλη πήρε ο Τέλης Τσέλια, ο οποίος μέσα σε 6’ λεπτά πέτυχε 2 γκολ και δημιούργησε την ολική ανατροπή! Το 2-1 με αμφισβητούμενο πέναλτυ, που κέρδισε ο ίδιος στο 66’ (για υψωμένο πόδι του Πατσαούρα εντός περιοχής) και στο 70’ με σουτ, από πάσα του Παν. Ντεντόπουλου (3-1). Προηγήθηκε προσπάθεια και συνδυασμός από πλάγια των Κ. Τσεβά και Μπαλωμένου.
Στο 78’, μετά από μακρινή μπαλλιά του Σουσούνη, ο Τσέλια έδωσε στον Παν. Ντεντόπουλο, που διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Η Μαρκό ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 80' του Πλάκα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για εξύβριση.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Γουρνιάς. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενουμένων δήλωσε ότι η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Ρόμπολας (46' Τσέλια), Σουσούνης, Τσιούμας (55' λ.τρ. Κατσούγκρης), Παν. Ντεντόπουλος (82' Μανωλόπουλος), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής (77' Ούτσικας), Δημητρίου, Τσετβερίκοβ (13' λ.τρ. Πλάκα), Γκόντζος, Ζατσέλλαρι, Πετράι (56' Γκριμέκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money