Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα Αυλώνος-Κρυονερίου 0-1

 ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–1
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Διόνυσος στο γήπεδο Αφιδνών, επικρατώντας 1-0 του Αφιδναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα, με αντεπιθέσεις αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 12’ με τον Τσαβδαρίδη, το σουτ του οποίου (μέσα από την περιοχή) βρήκε το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Μπακοδήμου.
Μετά το 25' ο Διόνυσος ισορρόπησε το ματς, κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 43’, όταν ο Ραυτακόπουλος «κρέμασε» από μακρινή απόσταση τον Μορφονιό, κι έκανε το 0-1.
Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος κράτησε εύκολα το σκορ και θα μπορούσε αν οι παίκτες του ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, να πετύχουν κι άλλο γκολ! Μάλιστα, στο 75’ είχαν δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Μαρώλια…
Διαιτητές: Γαλάνης – Β. Τζαφόλιας, Δουλγεράκης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός (46' λ.τρ. Ιωάννου), Π. Νικολάου, Δήμας, Νύχας, Κουτσούκος, Ζουβερέλης, Μίχας, Τσαβδαρίδης, Κλίσι, Γάγγας, Γκιόλλα (65' Σταματέλος).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Σίτσα (46' Μαρώλιας), Χρ. Γκέσουρας, Μίσιος, Καρατσίκος, Δ. Ραυτακόπουλος (65' Χρυσανθόπουλος), Ράλλης, Αγγελόπουλος, Απ. Γκέσουρας (80' Κωνσταντινίδης), Δρόσος.

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2–1
Επιστροφή στις νίκες για τους Νικητές, που επιβλήθηκαν γηπεδούχοι με 2-1, επί του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού Αστέρα Μενιδίου.
Οι Νικητές άρχισαν δυνατά το ματς και προηγήθηκαν στο 12’ με γκολ του Θανάση Λεμονή (1-0).
Στην συνέχεια ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με δυνατές μάχες στο κέντρο και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.
Ο Αστέρας ισοφάρισε 1-1 στο 61' με τον Μαυρίδη, κι αυτό έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον νεοεισελθόντα ως αλλαγή Κωστελίδη, στο 81'. Όμως οι γηπεδούχοι με κατάθεση ψυχής, πήραν την νίκη στο 87’ με κεφαλιά του Νίκου Λεμονή (2-1). Θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλο γκολ στο 90’, ύστερα από προσωπική ενέργεια και σουτ του Μπλέτα.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τριγάζης, Πολίτης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης, Πανουσόπουλος, Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Γυφτέας, Ντιελλάι (65’ Μπλέτα), Σωτηρόπουλος (75’ Κουλούντζος), Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς (77’ Νικ. Λεμονής).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Γκιόλας, Αντωνιάδης, Αμανατίδης, Παλατζίδης, Καϊταλίδης, Μαυρίδης, Ζούμας (68’ λ.τρ. Μέτουα), Γεωργούσης, Χατήρας, Χαμπέρης (78’ Κωστελίδης), Ελευθερίου.

ΩΡΩΠΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 4–1
Πρωτοπόρος πλέον της Β’ κατηγορίας ο Ωρωπός, στο β’ ημίχρονο «έκρυψε» την μπάλλα. Έτσι, έφθασε στην έκτη σερί νίκη. Επεβλήθη 4-1 της Σταμάτας, σε ματς που οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, κυρίως στο πρώτο μέρος. Όμως, ο Ωρωπός απέβαλε το άγχος στο β’ ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου πέτυχε 3 ακόμη γκολ.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν ο Κανάρης (10’, 54’) και τα δύο με πλασέ «αλά Ανρύ», ο Λάπας (60’ με κεφαλιά) και ο Κώστας Φιλλής (64’ με πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος), πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με ένδεκα (11) γκολ!
Το σερί του τερματοφύλακα Ντέρκα έσπασε στο 13’ του αγώνα (μετά από 708’ λεπτά) με ωραίο τελείωμα του Μητρόπουλου (1-1). Η Σταμάτα στο α’ μέρος έχασε ευκαιρίες και στο 32' της ακυρώθηκε γκολ του Τσατσαράγκου ως οφ-σάιντ.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι «δίδαξαν» ποδόσφαιρο! Κάτω η μπάλλα, ωραία τριγωνάκια, κάθετες πάσες, γρήγορη ανάπτυξη! Είχαν και δοκάρι στο 70' σε μακρινό σουτ του διακριθέντα Μπραχιμάι.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Κάλλης, Βάλλας.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Βαγγ. Σκαρμούτσος, Αμπάζι, Εδ. Σκαρμούτσος, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Κανάρης (75' Κατσίκας), Γιουνάς, Κ. Φιλλής, Ευφραιμίδης (84' Μπαλόκας), Λάπας (82' Γεωργακόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Πασχόπουλος, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος (59' Κάκαρης), Κ. Πέππας, Μπόρας, Σάββας (82' Μουγιολλάρι), Καλογήρου, Γεωργαμλής, Γκίνι (77' Χατζής), Τσατσαράγκος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–1
Σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Παμπαιανικός επί του Παθιακάκη με 2-1.
Στο α’ ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Στο β’ μέρος και οι δύο ομάδες βελτιώθηκαν αλλά ο Παμπαιανικός «χαμογέλασε» τελευταίος, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η μοναδική φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 20’ με μακρινό σουτ του Τσιγάρα, που απέκρουσε με δυσκολία ο Σπανός.
Στο 49’ ο Σπανός ανέτρεψε στην μικρή περιοχή τον Χατζή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παθιακάκη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Παπασωτηρίου σημειώνοντας το 1-0.
Στο 72’ μετά από κόρνερ του Κατσαντώνη, η μπάλλα έφθασε στον Αρβανιτάκη, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε (1-1).
Στο 75’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζάος του Παθιακάκη, για επικίνδυνο παίξιμο επί του Παπασωτηρίου. Μετά την αποβολή, ο Παμπαιανικός ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε περισσότερο, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παθιακάκη να δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν την μπάλλα.
Αποτέλεσμα της πίεσης, στο 87’ ο Γκόμπλιας έκλεψε την μπάλλα και πάσαρε στον Λαγό, ο οποίος σέντραρε από πλάγια μέσα στην μεγάλη περιοχή, προς το δεύτερο δοκάρι, όπου ο νεαρός Γιαμάς με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2-1.
Στο 89’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Λαλαούνης του Παμπαιανικού, για επικίνδυνο παίξιμο επί του Ντρένοβα.
Διαιτητές: Πανούτσος – Μακρής, Σοφιάς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λόκου (46’ Λαγός), Λαλαούνης, Κτίστης (64’ Γιαμάς), Τσιγάρας (71’ Κατσίμπρας), Αντωνόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος (46’ Αρβανιτάκης), Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Σωτηρόπουλος (66’ Φωτίκας), Αγγελίνας (48’ Ασημάκης), Τσίγκος, Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Τζάος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–1
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με εντάσεις, αρκετό εκνευρισμό και διαιτητικά λάθη! Η Άνοιξη προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, με κεφαλιά του Δαρζέντα από το πέναλτυ, από πάσα του Λυμπερόπουλου (0-1). Ο Εθνικός διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας Μουλάς ήταν εξαιρετικός και στο 29’ απέκρουσε εκπληκτικά διπλό σουτ επιθετικών, στο 38' φάουλ του Τζάμου και στο 45' ανάποδο ψαλίδι του Ραζακιά.
Στο β’ μέρος δημιουργήθηκε μεγάλος εκνευρισμός, ένταση και έγιναν δυνατές μονομαχίες με πολύ γκρίνια! Σε 2-3 περιπτώσεις τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο…
Πάντως, ο Μουλάς συνέχισε τις καλές αποκρούσεις του στο 53', νικώντας σε τετ-α-τετ τον Μερσιώτη, όπως και στο 67' που αντέδρασε σωστά σε προσπάθεια του Ραζακιά.
Το 1-1 σημειώθηκε στο 79', με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Τζάμου.
Στο 94' η Άνοιξη λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ, όταν σε παράλληλη προς το τέρμα μπαλλιά του Ειρηναίου Αθανασόπουλου, δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα. Οι ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 94' απευθείας με κόκκινη κάρτα των Αϊδώνη (Εθνικού) και Ζώτου (Άνοιξης), που είχαν έντονο επεισόδιο.
Διαιτητές: Μπερέτας – Ν. Κορωνιάς, Τσέλιος.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Σχοινάς, Θ. Νικηφοράκης, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Κονταρίνης (73' Σ. Αϊδώνης), Μερσιώτης (58' Πιλάι), Μπρόφκας, Ραζακιάς-Κεσαπίδης, Τζάμος, Λέλα (70' Αλτιπαρμάκης).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Ζώτος, Κόλμπερ (Ελούνα Αμπέλε), Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης, Λιγομένος, Χουζούρης, Δαρζέντας (75' Κολώτας), Θεοδώρου (65' Ειρ. Αθανασόπουλος), Λυμπερόπουλος (70' Σ. Λαγαστής).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–1
Το Κρυονέρι κατάφερε στο 86’ να πετύχει γκολ και να πάρει το πολύτιμο 3ποντο στην μάχη που δίνει για την άνοδο. Αντίθετα, ο Αυλώνας πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος για κάτι καλύτερο αλλά δεν ευτύχησε να κατακτήσει ούτε ένα βαθμό!
Το Κρυονέρι κυριάρχησε στο παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας Μιγγίρης και η παρέα του, είχαν απαντήσεις μέχρι το 86’! Ειδικά ο Σκεντούλι, έδωσε και την ψυχή του ως λίμπερο, ενώ ο Μιγγίρης απέκρουσε εντυπωσιακά ακόμη και πέναλτυ, που κέρδισε απ’ τον ίδιο στο 95’, κι εκτέλεσε ο Μαμάκος!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, στο 10' με σουτ του Κεφάλα (αφού πρώτα πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση ο Μιγγίρης) και το δεύτερο στο 54' σε νέο σουτ του Κεφαλά. Επίσης, το Κρυονέρι είχε απίστευτες χαμένες ευκαιρίες με τον Χρυσικόπουλο, στο 37’ (τρομερό τετ-α-τετ και σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά στην γωνιά του ο Μιγγίρης) και στο 67’ (μετά από εναλλαγή της μπάλλας με τον Παπαντζίμα, βγήκε μόνος στην περιοχή κι έκανε σουτ ψηλά άουτ).
Τελικά, το 1-0 πέτυχε στο 86’ με προβολή ο Χρυσικόπουλος, μετά από πολύ καλή προσωπική ενέργεια από πλάγια και σέντρα του Δημητρίου.
Η αναμέτρηση στο γήπεδο του Αυλώνα διεξήχθη με ισχυρούς -κατά διαστήματα- ανέμους, που δυσκόλεψε την σωστή οργάνωση και λειτουργία των παικτών και των 2 ομάδων.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Σπίθας, Κουλοχέρης.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Μιγγίρης, Μιχ. Πατσαβούρας, Τσέλιος (84' Τσαρούχας), Βλάχος, Παλιοσπύρος, Στεφανής (55' Αναστ. Γιώτης), Αλ. Πατσαβούρας, Νάνος, Λιάπης, Σκεντούλι, Κούφο.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης (62' Παπαντζίμας), Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας (83' Βλαχάκης), Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (89' Δ. Δεσύλλας), Κανταρέλλης, Κεφάλας, Μαμάκος.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2
Δύσκολη νίκη σημείωσε η πρωτοπόρος Ατλαντίς, στην Βουλιαγμένη, επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας με 2-1. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε αμφίρροπη, ειδικά στο β’ ημίχρονο, κι αφού η Ατλαντίς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος.
Μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με σουτ του Τσαδήμα και στο 13' πέτυχαν το 1-0 με κεφαλιά του Καγιά, σε σέντρα του Χρυσάφη. Είχε κι άλλες ευκαιρίες η Ατλαντίς στο διάστημα αυτό αλλά όλοι είχαν πιστέψει ότι το β’ 45λεπτο θα ήταν ευκολότερο!
Το αντίθετο ακριβώς συνέβη, καθώς η Βουλιαγμένη ισορρόπησε και πίεσε για την ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 60', όταν ο Παφίτης σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Τσούνη, πλάσαρε εύστοχα (1-1). Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλοί και στο 77' λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ. Όμως, ο Σπ. Τσούνης με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του από την παραβίαση…
Τελικά, με δόση τύχης, η Ατλαντίς πήρε την νίκη στο 90’ με σκόρερ τον Πούλιο, ο οποίος με κεφαλιά σε καλό κτύπημα φάουλ του σπεσιαλίστα Χρυσάφη, διαμόρφωσε το 1-2!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Παπαβασιλείου, Κουγιουμτζιάν, Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Μαρίου, Μανταλώζης, Χατζηνικολάου (56' Παφίτης), Κορδάς, Μαντακίδης (86' Τσιρλής).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Παππάς (75' λ.τρ. Πάντος), Στασινόπουλος (67' Δριλάκης), Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Καγιάς, Φώσκολος, Χρυσάφης, Τσαδήμας (53' Μπερέτης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1
Ύστερα από δυνατή αναμέτρηση, ο γηπεδούχος Αήττητος επικράτησε των αποφασισμένων για καλό αποτέλεσμα Καλυβίων με 2-1. Έγινε μάχη σ όλους τους χώρους του γηπέδου για τη κατοχή της μπάλλας αλλά οι παίκτες του Αήττητου κατάφεραν στο τέλος ν’ αναδειχθούν νικητές απέναντι σε αντίπαλο που ήθελε βαθμό ή βαθμούς με κάθε τρόπο!
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ. Το σκόρ άνοιξε (1-0) ο Ράπτης στο 13’ αλλά γρήγορα (25’) ισοφάρισε ο Αντ. Οικονομίδης (1-1).
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, διεκδίκησαν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Αντίθετα, ο Αήττητος βρήκε σιγά-σιγά τον ρυθμό του και σημείωσε στο 70’ το νικητήριο τέρμα του με τον Κατσικώστα (2-1).
Ο αγώνας διεκόπη στο 60’ επειδή κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν δύο σπασμένα καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο! Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το παιχνίδι ξανάρχισε με 7λεπτή καθυστέρηση.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Κουτρομάνος, Πειρασμάκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κρητικός, Λύγκος, Μπαράκος, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Τσούκα (88' Κολοβός), Κολάγκι, Λάππας (94' Βαρώνος), Καρόκης (46' Κατσικώστας), Ράπτης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Καρελιώτης, Μίκο, Παπανίκου (89’ Πανουργιάς), Χασουράκης, Χριστόπουλος (46’ Λάγιο), Μασουράκης (72’ Χρ. Δημητρακόπουλος), Αντ. Οικονομίδης, Δημ. Οικονομίδης, Αλεξίου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 5–0
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Βιτσεντζάτος, Καλαμπάκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money