Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ 1–1


Η ομάδα του Συκαμίνου

Δυνατό και άτεχνο παιχνίδι έγινε στο Συκάμινο. Στο α’ ημίχρονο περισσότερο στο κέντρο, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις εστίες. Στο β’ ημίχρονο ο ΑΟΦΑ μπήκε πιο δυνατά αλλά αντίθετα με την ροή του αγώνα το Συκάμινο πέτυχε γκολ στο 51’ από κεφαλιά του Τσαγκαράκη, μετά από κτύπημα φάουλ και αδράνεια της άμυνας του Φοίβου. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισε αμέσως, στο 53’, με κεφαλιά του Τσαξιρλή, μετά από κτύπημα φάουλ του Όσια.
Στην συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε», με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το δεύτερο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, περισσότερες από πλευράς ΑΟΦΑ και κυριότερη το δοκάρι του Αγάλου στο 71’, αλλά οι τερματοφύλακες Κάλια και Γαμπιεράκης δεν …νικήθηκαν.
Ο διαιτητής Μπουτζουβής (Βάλλας – Περδίκης) παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του αγώνα προς το τέλος του α’ μέρους, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των συνήθως ήσυχων φιλοξενούμενων, για τα πολλά φάουλ που σφύριξε εις βάρος τους αλλά και τον άνισο πειθαρχικό έλεγχο, αλλά τελικά με την συνεργασία των παικτών και των δύο ομάδων, το παιχνίδι κύλησε χωρίς παρατράγουδα.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Πετρόχειλος): Κάλια, Τσαγκαράκης, Μιγγίρης Μπάρο, Σακαράκας, Τυροβόλης, Μαζαράκης, Παπαδάκης (70’ Γιαβάσης), Παπαγάλος, Σουβατζής, Παπαπάνου.
ΑΟΦΑ (Τζίμας): Γαμπιεράκης, Χάστας (65’ Σαραντόπουλος), Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης, Τσαξιρλής, Θεοδοσιάδης, Αγάλου (88’ Δ. Βλάχος), Μαντάς (75’ Χαντάντ), Όσια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money