Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–0



Η πρωτοπόρος Ατλαντίς στην προσπάθειά της για άνοδο, επικράτησε γηπεδούχος δύσκολα του Παμπαιανικού με 1-0. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες.
Ο Παμπαιανικός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο τους γηπεδούχους και στο 5’ κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Τσιγάρα από τον Σβόλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιγάρας αλλά ο Φυλακτός απέκρουσε με τα πόδια!
Η Ατλαντίς στην συνέχεια βελτιώθηκε και είχε δύο καλά σουτ του Χρυσάφη άουτ, στο 17’ και στο 22’.
Στο 28’ ο Μπερέτης έβγαλε σέντρα από πλάγια θέση και ο Φώσκολος με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0).
Στο 37’ ακυρώθηκε γκολ του Χατζή, γιατί υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ ο Κοτροζίνης και στο 41’ δυνατό σουτ του Σέλβια κατέληξε άουτ.
Στο 65’ σε εκτέλεση φάουλ του Σέλβια, η μπάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Φυλακτού.
Στο 67’ ο Μπερέτης σέντραρε, ο Καγιάς έπιασε κεφαλιά, αλλά με υπερένταση ο Κασελούρης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 75’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σβόλης, για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Λαλαούνη και η Ατλαντίδα συνέχισε με 10 παίκτες.
Ο Παμπαιανικός από το σημείο αυτό ανέβασε την απόδοσή του και συνέχισε την πίεση προς την εστία της Ατλαντίδος. Όμως ο Φυλακτός και οι αμυντικοί του βρέθηκαν σε καλή ημέρα και απεσώβησαν όλες τις ενέργειες των φιλοξενουμένων.
Στο 80’ συγκρούστηκαν ο Κασελούρης και ο Φώσκολος, με αποτέλεσμα να χρειασθεί πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, μέχρι να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους δύο παίκτες.
Στο 87’ σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Σέλβια, ο Φυλακτός πετάχθηκε στο παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ!
Η Ατλαντίς τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, όταν στο 92’ απεβλήθη ο Χρυσάφης με 2η κίτρινη κάρτα, για εσκεμμένη καθυστέρηση.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Γκόντα, Καλαμπάκας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης, Παπαπέτρου, Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Στασινόπουλος (46' Καγιάς), Τσαδήμας (70' Μπρέγκου), Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (75' λ.τρ. Τρικαλίτης).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Κοτροζίνης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Παρθένης, Γιαμάς (46' Λαγός), Τσιγάρας (65' Λόκου), Δημήτρουλας (77' Κτίστης).

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money