Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. 1-0



Η Μάχη Μαραθώνος απέδειξε ότι ήθελε περισσότερο την πρόκριση από τον πρωτοπόρο της Α’ κατηγορίας Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, τον οποίο απέκλεισε από το Κύπελλο, στην παράταση, με 1-0.
Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση δεκαπέντε λεπτών λόγω αργοπορημένης άφιξης των διαιτητών. Ο διαιτητής μόλις στο 11’ έκανε (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) χρήση του κανονισμού, κι έδειξε κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού Ιωσήπου, για τράβηγμα-φάουλ σε αντίπαλο, ευρισκόμενο σε προφανή θέση για γκολ. Έγινε (και συνεχίζεται) μεγάλη συζήτηση για το σφύριγμα αυτό, αλλά όπως μας είπαν καλοί γνώστες του κανονισμού, η φάση ήταν όμοια με εκείνη της αποβολής του παίκτη της Μπάγερν στο προχθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο!

Το παιχνίδι εξελίχθηκε μέτριο στο α’ μέρος, καθώς η Μάχη -παρά την αριθμητική υπεροχή της- έδειχνε να σέβεται περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τον αντίπαλό της. Είχε ένα καλό σουτ σε εκτέλεση φάουλ του Μίχα στο 13’, αμέσως μετά την αποβολή του Ιωσήπου. Ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, είχε ευκαιρίες στο 30’ με τον Χρ. Ντεντόπουλο και στο 45’ με τον Τσέλια.
Στο β’ ημίχρονο το ματς είχε περίπου την ίδια εικόνα, με κάπως καλύτερη την Μάχη, που έφθασε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις κοντά στο γκολ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει (μοιραίος ο Λευτ. Παπαδόπουλος, που μπήκε ως αλλαγή, και ο Γρίβας). Στο 80’ ωραίο σουτ του Κατσούγκρη, μόλις άουτ.
Στην παράταση και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και οι φιλοξενούμενοι κουρασμένοι… Τελικά στο 101’ σε σέντρα από πλάγια θέση του Αλ. Κοροβέση, ο Σένε με κοντινή κεφαλιά σημείωσε 1-0.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Γκόντα. Οι παράγοντες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για πολλά λάθη του διαιτητή.
ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Παππάς, Παιδής Τσέλας, Χατζηπέτρος (77’ Αλ. Κοροβέσης), Σωτηριάδης, Καραλής, Γρίβας (93’ Καχόπουλος), Παρούσος (55’ Λευτ. Παπαδόπουλος), Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μπερμπάντης (102’ Παν. Ντεντόπουλος), Μανωλόπουλος (65’ Τρακάκης), Ιωσήπου, Χρ. Ντεντόπουλος (67’ λ.τρ. Αρκουμάνης), Κατσούγκρης, Τσέλια, Μπαλωμένος, Σουσούνης, Χρ. Τσεβάς, Λαζαρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money