Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–1


Το γκολ του Ντε Ντέους

Μεγάλη νίκη-πρόκριση με 1-0 πήρε στο Λαύριο, ο Κεραυνός Κερατέας στο τοπικό ντέρμπυ. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί στο γήπεδο «Γιώργος Ραφιάς», όπου οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια αλλά δεν σκοράρησαν.
Λυτρωτής του Κεραυνού ήταν ο Λούσιο Ντε Ντέους, στο 54’ με διαγώνιο σουτ ύστερα από πάσα του Σεΐντι.
Η μόνη σημαντική στιγμή του α’ ημιχρόνου συνέβη στο 37’, όταν μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Βαφειάδη, η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο χόρτο και στην επιστροφή της το απευθείας σουτ του Πάνου την έστειλε ψηλά άουτ.
Με τον ίδιο τρόπο, ο Ζουμάς στόχευσε τις αντίπαλες δοκούς στο 51′. Μετά το 0-1 ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει , αλλά με εξαίρεση ένα ακόμη δοκάρι (61’) σε σέντρα σουτ του Βασιλείου, δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο. Στην διατήρηση του σκορ συνέβαλε σημαντικά και ο Χαντζαράς, που στο 85′ εξουδετέρωσε δυνατό σουτ του Μινάι, όπως και σε μία ακόμη επικίνδυνη φάση στις καθυστερήσεις.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Γουρνιάς, Δουλγεράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης, Πανάκης, Πάνου, Δημητρόπουλος, Ζούμας, Τσίκλος (51′ Παπαγεωργίου), Κορώνης (68′ Μινάι), Καινούργιος (46′ Ρόσι).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μπόντζος): Χαντζαράς, Κρυεμάντι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Σεΐντι, Μπρότσι, Τραϊτωράκης, Μπαξεβάνης (50′ Λοντσάρης), Λαμπρογεώργος (50′ Ντε Ντέους).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money