Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ



Το καθημερινό ρεπορτάζ γεγονότων σχετικών με τα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ, έχει ενδιαφέρον, καθώς συμβαίνουν πολλές εξελίξεις που καλό είναι να πληροφορούνται όσοι ασχολούνται με τα δρώμενα της Ένωσης.
Πρώτα απ’ όλα, η αδυναμία της νέας Επιτροπής Διαιτησίας να κάνει σωστούς ορισμούς, αναγκάζει την ίδια να προβαίνει σε σωρεία αλλαγών! Τα σωματεία μπορεί να προσφύγουν σε ενστάσεις, εφ’ όσον νοιώθουν την ανασφάλεια που δημιουργεί προηγούμενα και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες… Τουλάχιστον ας μην ανακοινώνουν τους πρόχειρους ορισμούς, για να έχουν την δυνατότητα των αλλαγών. Δεκαοκτώ αλλαγές σε 24 αγώνες εντός 12 ωρών, είναι πάρα πολλές για να θεωρηθούν ως λάθη. Μάλλον συνεργασία με ενδιαφερόμενα …σωματεία «μυρίζει». Αν ρίξουμε και μια πιο προσεκτική ματιά στις αλλαγές, οι γνωρίζοντες σε βάθος, θα καταλάβουν! Πρόκειται περί καραμπινάτων …λαθών!
* Στον τομέα της διαιτησίας υπήρξε και μια θετική εξέλιξη χθες, με την αξιολόγηση του Αντώνη Κάλλη, στους βοηθούς της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Είχε υποστεί συμπληρωματικά tests και με την επίσημη ανάρτηση των πινάκων από την ΕΠΟ, ο ταλαντούχος νέος από το Κορωπί περιελήφθη στην Γ’ εθνική. Τώρα, η ΕΠΣΑΝΑ διαθέτει 29 αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς καθώς 9 εξ αυτών ανήκουν στους βοηθούς της Γ’ εθνικής κατηγορίας! Επίσης, έχουν προταθεί για αξιολόγηση και 10 ακόμη βοηθοί διαιτητές για την Δ’ εθνική (που αποτελεί προθάλαμο της Γ’ εθνικής).

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ…
Πάντως, προχθές Πέμπτη 1/10, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της νέας διοίκησης κ. Καραμηνάς, εμφανίσθηκε στο Α.Τ. Παλλήνης, κι έδωσε εξηγήσεις για την αργοπορία της διοίκησης να ικανοποιήσει το αίτημα του εξωσθέντος προέδρου κ. Παπαμακάριου, να του δώσουν αντίγραφο πρακτικών. Βασική δικαιολογία αποτέλεσε το γεγονός ότι οι συνεδριάσεις ήταν δύο και στην δεύτερη, τα 3 μέλη που καταψηφίσθηκαν δεν δέχθηκαν να θεωρηθεί η παρουσία τους εκεί, ως συμμετοχή στην συνεδρίαση, και αρνήθηκαν να υπογράψουν.
Για να ξεπεραστεί το «αδιέξοδο», ορίσθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 5/10 συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, ώστε να υπογραφούν τα πρακτικά και να δοθεί το ζητούμενο αντίγραφο… Ο κ. Παπαμακάριος περιμένει πως και πως το έγγραφο για να προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες. Αν καθυστερήσει κι άλλο, φέρεται αποφασισμένος να καταφύγει σε άλλες μεθόδους, πιο ασφαλείς, ως προς το αποτέλεσμα του αιτήματός του.
Βέβαια, διαχέονται ζωηρά φημολογίες ότι οι κ.κ. Βελτανιώτης, Ρούσσης και Πέππας, έχουν εγκαταλείψει την διοίκηση στην τύχη της. Λέγεται ότι τους ενδιέφερε μόνο να «διώξουν» από την προεδρία τον Παπαμακάριο και όταν το πέτυχαν, ουσιαστικά απομακρύνθηκαν και δεν μετέχουν στους τομείς διοίκησης που μπορούν να βοηθήσουν.
Από την άλλη πλευρά, η νέα διοίκηση δηλώνει διατεθειμένη να δώσει εξηγήσεις στα σωματεία για τις κινήσεις της, την ερχόμενη Τρίτη 7/10, στην συγκέντρωση των σωματείων για τις κληρώσεις του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων υποδομών, που θα πραγματοποιηθούν μαζί στον ίδιο χώρο και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

* Στο μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, πήγε προχθές στην αγαπημένη του συγκέντρωση των Μικτών, που επί 3 χρόνια παρακολουθούσε ανελλιπώς και «σιγοντάρισε» με κάθε τρόπο (κάτω από την εξαιρετική εποπτεία του καθηγητή-προπονητή Μιχάλη Κατσίμπρα), κι έμεινε απογοητευμένος από το θέαμα που αντίκρισε! Από τους κληθέντες νεαρούς παίκτες, εμφανίσθηκε μόλις το 1/3 (από τους 58 προσκληθέντες, παρευρέθησαν μόνο οι 19), προφανώς λόγω κακής ενημέρωσης ή αδιαφορίας των σωματείων τους, που διαφωνούν με την πολιτική της νέας ηγεσίας της Ένωσης (τι να υποθέσει κανείς)…
Επίσης, σχολιάσθηκε αρνητικά (από τους γονείς των παιδιών) η έλλειψη ιατρού στις προπονήσεις των νεαρών, όπως και το γεγονός ότι καθυστέρησε πολύ η έναρξη προετοιμασίας των Μικτών. Η Τεχνική Επιτροπή έχει πρόεδρο τον Σταύρο Χρυσάφη, ο οποίος έλειπε λόγω προσωπικού προβλήματος (είχε ένα ελαφρύ τρακάρισμα) και τον κάλυψε ο Θανάσης Λάμπρου ενώ ακόμη δεν έχει γίνει δημόσια γνωστή η σύνθεση των μελών της Επιτροπής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money