Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

4ΩΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ



Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ χθες βράδυ (Δευτέρα 5/10) διήρκεσε κοντά 4 ώρες! Στην διάρκειά της υπήρξαν έντονοι διαξιφισμοί και τελικά συμφωνήθηκε να δοθεί άμεσα (το πρωί της Τρίτης 6/10) το αντίγραφο πρακτικού που έχει ζητήσει ο Γ. Παπαμακάριος, ο οποίος όμως λοιδορήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις από τα μέλη της συγκυριακής πλειοψηφίας που διοικεί…
Πάντως, ο εκπαραθυρωθείς πρόεδρος μαγνητοφώνησε την συνεδρίαση, κατόπιν σχετικής εγκρίσεως του σώματος, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Δημ. Βελτανιώτη, ο οποίος ζήτησε να μαγνητοφωνούνται τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεων, όπως στα δημοτικά συμβούλια.
Ο εκτελών χρέη προέδρου Γρηγόρης Αποστολίδης, δήλωσε ενοχλημένος από την επέμβαση του Εισαγγελέα και την πρόσκλησή του στο Α.Τ. Παλλήνης. Όμως, από την στιγμή που υπήρξε κωλυσιεργία, ήταν λογικό να ζητηθεί η συνδρομή της δικαιοσύνης. Αν ο κ. Αποστολίδης είχε δώσει τα ζητούμενα αντίγραφα πρακτικών από την περασμένη εβδομάδα, θα έδειχνε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και οι υπεύθυνες δηλώσεις των 4 (Αποστολίδη, Φλαμπούρη, Δεστούνη, Χρυσάφη) δεν θα του προκαλούσαν καμία ανησυχία.

ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ: «ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ»
Ο κ. Παπαμακάριος κατέστησε σαφή σ’ όλους τους παρόντες (απουσίασε μόνο ο κ. Ρούσσης), τα εξής: «Μπορεί προσωρινά να διοικείτε σαν μια συγκυριακή και ανίερη πλειοψηφία, αλλά όπως σας σέβομαι να με σέβεστε, διότι γνωρίζετε ότι οι εκλογές είναι κοντά και τότε θα φανεί ποιούς θέλουν τα σωματεία να διοικούν την Ένωση».
Οι 3 από τις 4 ώρες συζήτησης αναλώθηκαν στο θέμα της παροχής ή όχι του ζητούμενου αντιγράφου πρακτικών!
Στο διάστημα αυτό ακούσθηκαν απίθανα πράγματα. Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αποστολίδης υποστήριξε ότι δεν ανέλαβε αρχικά πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ο Γιώργος Νικολάου! Η αλήθεια είναι ότι προτάθηκε ο κ. Νικολάου από τον κ. Αποστολίδη, αποδέχθηκαν την πρόταση οι παρόντες σύμβουλοι (και ο κ. Νικολάου) αλλά μετά από μισή περίπου ώρα, κι αφού μίλησε (με καταλυτικό τρόπο και στοιχεία κατά του κ. Νικολάου) ο παραιτηθείς αρχιδιαιτητής Ηλίας Ντάφλος, ο κ. Νικολάου πιέσθηκε (περισσότερο από τον κ. Ρούσση) και δέχθηκε να μην αναλάβει την Επιτροπή, υπέρ του κ. Αποστολίδη, ο οποίος δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωρινά (ως μεταβατικός πρόεδρος της Ε.Δ.)…
Αυτές οι εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες δεν συμπεριελήφθησαν στο πρακτικό της τότε συνεδρίασης! Γιατί;
Σε ότι αφορά άλλα κρίσιμα διοικητικά και διαιτητικά θέματα, ο κ. Αποστολίδης απάντησε σε σχετικό ερώτημα του κ. Παπαμακάριου, για τα ποσοστά των διαιτητών: «Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα σχετικά»! Την ίδια ώρα, ο εκτελών χρέη ταμία κ. Δεστούνης, διαμαρτυρόταν για «άδειο ταμείο» και «ανάγκη μαζέματος των εξόδων, για να βγει οικονομικά η χρονιά»!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΒΑ
Στην διάρκεια της συνεδρίασης, ο Βαγγέλης Τσεβάς ζήτησε να αποχωρήσει για να επισκεφθεί στο νοσοκομείο την βαριά άρρωστη μητέρα του και βγήκε από την αίθουσα, καθώς ήταν εκεί όλοι οι διαιτητές για την Δευτεριάτικη συγκέντρωσή τους. Από κοντά ακολούθησε και ο Γρηγόρης Αποστολίδης, που προσπάθησε να μεταπείσει τον κ. Τσεβά να παραμείνει στην συνεδρίαση. Αυτό δεν έγινε κατορθωτό και ο κ. Αποστολίδης, επιστρέφοντας στην αίθουσα, επιχείρησε να «περάσει» στα πρακτικά ότι ο κ. Τσεβάς προφασίσθηκε την δικαιολογία της άρρωστης μητέρας του, για να …ασχοληθεί με τους διαιτητές της Ένωσης! Υπήρξε νέο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money