Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–0


Φάση από περυσινή συνάντηση των δύο ομάδων, στην Ανάβυσσο

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε μεταξύ του γηπεδούχου Διονύσου και του Σαρωνικού Αναβύσσου, με τον Διόνυσο να επικρατεί 1-0. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 34’ λεπτό ο Κωνσταντινίδης.
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν «κλειστός», με τον Διόνυσο να διατηρεί (ιδιαίτερα μετά το 25’) την υπεροχή, διάστημα στο οποίο και σκοράρησε.
Στο β’ ημίχρονο πάλι ο Διόνυσος μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 75’ έχασε 6 τουλάχιστον καλές ευκαιρίες για γκολ…
Ο Σαρωνικός εκμεταλλεύθηκε αυτή την αδυναμία των γηπεδούχων και διεκδίκησε κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το τέλος, κι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Στο μπαράζ των χαμένων ευκαιριών του β’ ημιχρόνου, την παράσταση έκλεψαν οι δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι πραγματοποίησαν σπουδαίες επεμβάσεις.
Αξιοσημείωτη, επίσης, η έντονη διαμαρτυρία της ομάδας της Αναβύσσου για πέναλτυ στο 80’, σε ανατροπή του Χαρίτου, προς τον αρκετά καλό διαιτητή Παπάζογλου (Στάσης, Χριστόπουλος).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας (80’ Χρυσανθόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Μίσιος, Χ. Γκέσουρας, Ράλλης, Κωνσταντινίδης, Καρατσίκος, Αγγελόπουλος (90’ Χ. Ραυτακόπουλος), Δρόσος, Δ. Ραυτακόπουλος (65’ Κριεμάδης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Θεοδωρίδης): Καραλής, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης (65’ Χαρίτος), Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Χ. Παπαδόπουλος (46’ Τσώκος), Κοέχλερ, Ντίνος, Μετάνι (46’ Μπαλλαμπάνι), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money