Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–0


Ο Μουστόγιαννης μόλις έχει σημειώσει το 1-0 και πανηγυρίζει

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στην Παλλήνη, όπου ο πολύ καλός αμυντικά Παλληνιακός, νίκησε 1-0 τον Νικολακάκη με αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Παλλήνης βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από αρκετά χρόνια… Ήταν μια αναμέτρηση δύο πολύ καλών ομάδων, με ποιότητα στο παιχνίδι τους.
Στο α’ ημίχρονο ο Νικολακάκης δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες. Στάθηκε άτυχος, αν και εμφανώς καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε προσπάθεια του Παπιδάκη απέκρουσε ο έμπειρος Τσούκας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πέναλτυ μόλις στο 5’ σε ανατροπή του Εγιουρούμ. Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν και οι Δαμιανίδης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες σε αραιές αντεπιθέσεις, με σουτ του Μουστόγαννη, που αναδείχθηκε σε «πρόσωπο του αγώνα» με το γκολ που πέτυχε στο 79’ κι έκρινε το αποτέλεσμα.
Ο Κυριόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κολιάκη από λάθος της άμυνας και «έσπασε» την μπάλλα δίπλα στον Μουστόγιαννη, ο οποίος από πλάγια θέση κατάφερε με δύσκολο πλασέ να νικήσει τον Κολιάκη (1-0).
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Παλληνιακός μετά το 1-0 «κλείσθηκε» στην άμυνα. Στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κούσης.
Οι παίκτες του Νικολακάκη πίεσαν πολύ την εστία του Τσούκα αλλά στο χορτάρι απεδείχθη ότι έχουν πρόβλημα!
Η καταπληκτική αμυντική διάταξη του Παλληνιακού, με κορυφαίους τους Καλούδη και Ελ Γκαμάλ, έκοψε την πολύ δυνατή επιθετική ισχύ του Νικολακάκη. Εκεί στηρίχθηκε η νίκη των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Γουργιώτης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Χρόνης (71' Δαραμούσκας), Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Μπούρας, Μουστόγιαννης, Κούνας, Κυριόπουλος, Κάππος (61' Μαργέτης), Μυρτάι (46' Νάκου).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Μανδραφλής): Κολιάκης, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (52' Μουκάνης), Παπιδάκης (68' Νταγιάντας), Δαμιανίδης (57' Μπουγατσιάς), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money