Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–2



Μεγάλη έκπληξη δημιούργησε ο Διόνυσος με την νίκη του 2-0 επί της Ατλαντίδος, με τις πολλές μεταγραφές, στο γήπεδο Ανθούσας.
Η Ατλαντίς διατήρησε την υπεροχή σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Διόνυσος όμως είχε την ουσία και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που του παρουσιάσθηκαν, πήρε την πολύτιμη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Αγγελόπουλος, έπειτα από ωραία ενέργεια και ασσίστ του Δρόσου (0-1).
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η Ατλαντίδα μπήκε δυνατά και πίεσε για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, ο Διόνυσος ήταν αυτός που πέτυχε δεύτερο γκολ στο 54’ όταν και πάλι ο εξαιρετικός Δρόσος πάσαρε στον Μαρώλια, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (55’) η Ατλαντίς έχασε την ευκαιρία με τον Γκαντεντασβίλι να μειώσει το σκορ, αλλά ο Μπακοδήμος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση.
Μέχρι το τέλος του αγώνα, η Ατλαντίς πίεσε χωρίς ουσιαστικό όμως αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Βάλλας, Οικονόμου.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Καγιάς, Κάκαρης, Πάσσαρης, Κολοτούρος, Παππάς (61’ Μπενέκος), Πανόπουλος, Μπερέτης (71’ Τσαδήμας), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (83’ Σίνος).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας (81’ Δ. Ραυτακόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας, Καρατσίκος, Αγγελόπουλος, Δρόσος, Χ. Ραυτακόπουλος (46' Κωστούλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money