Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΤΟ «ΜΠΑΜ» ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ!



Απίστευτη μεταγραφή για τα δεδομένα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε ο Νικηφόρος! Απέκτησε τον 34χρονο σέντερ-φορ Γιάννη Λαζανά, ο οποίος έχει αγωνισθεί μέχρι και σε παιχνίδια ευρωπαϊκού κυπέλλου με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης! Ίσως πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή παίκτη σε ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ!
Αποτελεί σίγουρα μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Νικηφόρου, καθώς ο Λαζανάς διαθέτει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Το βιογραφικό του Γιάννη Λαζανά είναι εξαιρετικά πλούσιο. Ο έμπειρος επιθετικός μετράει περισσότερες από 300 επαγγελματικές συμμετοχές, αποτελώντας μάλιστα βασικό στέλεχος της καταπληκτικής ομάδας του Απόλλωνα Αθηνών που στόχευε στην επιστροφή της στην Α’ εθνική. Επιπλέον, ο Λαζανάς έχει αγωνισθεί σε Άρη Θεσσαλονίκης, Παναιγιάλειο, Πατραϊκό, Καλλιθέα, Ατρόμητο Αθ., Ιωνικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Εθνικό Πειραιώς και τελευταία βοήθησε το Ηράκλειο στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ’ εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money