Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



Με τον καλύτερο τρόπο λύθηκε μια παρεξήγηση που παραλίγο να δημιουργηθεί στα διοικητικά του Παμπαιανικού. Η καταλυτική παρέμβαση του δημάρχου Σπύρου Στάμου, έδωσε λύση στην σύγκρουση αντίθετων απόψεων μεταξύ των μελών, λόγω αλλαγής των ισορροπιών, καθώς ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλίας Ζήκος αντικαταστάθηκε από την πλειοψηφία και νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Κωτσαράς.
Με κοινή αποδοχή όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου και κατόπιν σχετικής πρότασης του δημάρχου, ο κ. Ζήκος ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του ιστορικού συλλόγου και υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του αγαπημένου του Παμπαιανικού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του από οποιαδήποτε θέση!
Το ανανεωμένο 7μελές διοικητικό σχήμα του συλλόγου προέκυψε από την συμπλήρωση των μελών του Δ.Σ. με δύο νέα μέλη, λόγω αποχώρησης δύο άλλων μελών. Η νέα σύνθεση της διοίκησης της ομάδας της Παιανίας με πρόεδρο τον κ. Κωτσαρά, προχωρεί ήδη στην δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου για την ανδρική ομάδα και πολύ καλές υποδομές, όπως και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Η προετοιμασία του Παμπαιανικού για το νέο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, έχει ορισθεί από τον προπονητή Ηλία Τριανταφύλλου, για το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας 10 Αυγούστου, στο γήπεδο Παιανίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money