Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ



Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη 26/8, τα μαθήματα της Σχολής Προπονητών που οργάνωσε η ΕΠΟ με την βοήθεια της ΕΠΣΑΝΑ, για την απόκτηση του διπλώματος Uefa C.
Από την Δευτέρα 17 Αυγούστου, οι 44 προπονητές που παρακολούθησαν την σχολή, υπέστησαν την βάσανο της πολύωρης καθημερινής υποχρεωτικής παραμονής και ενεργητικής συμμετοχής, τόσο στα θεωρητικά όσο και στα τεχνικά (επί του γηπέδου) μαθήματα.
Ο διευθυντής της σχολής Τέλης Μπατάκης, όπως και οι εκπαιδευτές Στράτος Βουτσακέλλης και Άγγελος Κυρανούδης, αποδείχθηκαν αυστηροί δάσκαλοι αλλά έδωσαν σημαντικά στοιχεία ποδοσφαιρικής μόρφωσης, ακόμη και σε πολύπειρους προπονητές…
Σήμερα το πρωί, οι υποψήφιοι διπλωματούχοι δίνουν γραπτές εξετάσεις και ο κύκλος μαθημάτων της σχολής ολοκληρώνεται.
Σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Ραφήνας, όπως και στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος», εξελίχθηκαν τα μαθήματα της Σχολής, που αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο του Πόρτο Ράφτη αλλά με δυναμική παρέμβαση του κ. Μπατάκη, άλλαξε αυθημερόν (την ημέρα της έναρξης των μαθημάτων) ο τόπος διεξαγωγής της!
Από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ, υπήρξε μόνο η παρουσία (για διαδικαστικά θέματα) του προέδρου Γ. Παπαμακάριου την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Σχολής αλλά και η καθημερινή παρουσία του άοκνου προπονητή – εκπαιδευτή Μιχάλη Κατσίμπρα, υπεύθυνου προπονητή των μικτών ομάδων της Ένωσης.
* Στο στιγμιότυπο (από αριστερά) οι Κοσμάς Καραγιώργος, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, Στράτος Βουτσακέλλης, Γιώργος Φαράκος, Μιχάλης Κατσίμπρας, Άγγελος Σεντελίδης, Γιώργος Τσούκας, Θάνος Ζαχαριάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money