Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ


Ο Χρήστος Κύρκος



* Η Μαρκό απέκτησε τον Αλ. Ρεντζή, που έπαιξε την προηγούμενη σαιζόν με επιτυχία στο Κορωπί, με προπονητή τον Γιώργο Παπαϊωάννου, που τώρα είναι τεχνικός της Μαρκό. Ο 24χρονος μέσος έχει αγωνισθεί, μεταξύ άλλων, στον Ολυμπιακό Λαυρίου, τον Ηλυσιακό και τον Περαμαϊκό.

* Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του εξαιρετικού χαφ Μιχάλη Κορώνη, από την ΑΕ Σπάρτης. Ο Κορώνης είναι 24 ετών, κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Γέρακα. Μετά πήγε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στην Καλλιθέα, επέστρεψε για λίγο στον Γέρακα, κι απ’ εκεί μεταπήδησε στον Απόλλωνα Αθηνών. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Βύζαντα Μεγάρων, ένα πέρασμα από την Τριγλία Ραφήνας ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στην Σπάρτη.

* Η Θύελλα κατέληξε στην επιλογή τερματοφύλακα: Απέκτησε τον έμπειρο «πορτιέρο» Χρήστο Κύρκο, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Ο 32χρονος Κύρκος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και κακώς δεν εκμεταλλεύθηκε τα πλούσια προσόντα του για να παίξει σε μεγάλες ομάδες! Άρχισε την καριέρα του στον Γέρακα, κι απ’ εκεί μετακινήθηκε στην Τργλία, όπου έμεινε περιέργως στην αφάνεια… Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Ολυμπιακό Λαυρίου. Τώρα γυρίζει στην άλλη ομάδα της Ραφήνας…

* Ο Εμμάνιουελ Ονγκουρένι, είναι ο Αμερικανός σέντερ-φόρ που δοκιμάζεται από τον Παλληνιακό. Ο 26χρονος Ονγκουρένι «έβγαλε μάτια» στα φιλικά του Παλληνιακού, κι έχει πείσει για την αξία του, ώστε να κινηθούν οι παράγοντες του συλλόγου για την έκδοση δελτίου! Τόσο στα φιλικά παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις, ο Αμερικανός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, σημειώνει εύκολα γκολ και διακρίνεται για την ταχύτητα και την δύναμή του.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ονγκουρένι θ’ αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παλληνιακού, που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στις μεταγραφές, αποκτώντας τους Τσούκα, Μυρτάι, Μαργέτη, Μουστόγιαννη, Χρόνη, Πανακούλια και πρόσφατα τον σέντερ-μπακ Τούσα!

* Η Άρτεμις προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, ώστε να επιστρέψει σύντομα στην Β’. Μέχρι τώρα, στις μεταγραφές απέκτησε τον Ηλία Λάζαρη, τον Κώστα Μπαταβάνη, τον Γιώργο Χερμάρη, τον Ερβίς Μετόχου. Οι μεταγραφές συνεχίζονται, καθώς ο προπονητής Θύμιος Ζήκας παρακολουθεί το σεμινάριο για την απόκτηση του διπλώματος Uefa C και την ομάδα προπονεί ο παλιός παίκτης Δημ. Κατσούλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money