Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΩΡΩΠΟΣ: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤ. ΒΙΝΟ



Ο μέχρι σήμερα (διπλωματούχος με Uefa A) προπονητής του Ωρωπού Σωτήρης Βίνο, μόλις 28 ετών, αποφάσισε να δεχθεί πρόταση συνεργασίας με την Παναχαϊκή (ως βοηθός του Δημήτρη Σπανού) και να αποχωρήσει από τον Ωρωπό, με τον οποίο έκανε αξιόλογη πορεία στο περασμένο πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ωρωπού μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η αποχώρηση του Σωτήρη Βίνο είναι οριστική. Η διοίκηση του Ωρωπού τον ευχαριστεί για όσα έκανε για την ομάδα και του εύχεται μια λαμπρή και πετυχημένη πορεία και στο νέο του πόστο».
Ο Ωρωπός ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 11 Αυγούστου (ώρα 5.30’ μ.μ.) αρχίζει η προετοιμασία στο γήπεδο Νέων Παλατίων.
Μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έγινε συζήτηση με τον επιτυχημένο προπονητή Γιάννη Μαγγίνα, ο οποίος δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να εργασθεί σε ομάδα Β’ κατηγορίας, αλλά αν ο Ωρωπός καταφέρει να αγωνισθεί στην Α’ κατηγορία, θα συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Η διοίκηση θα ανακοινώσει το συντομότερο το όνομα του νέου προπονητή, που θα κινείται στην ίδια φιλοσοφία της τελευταίας 3ετίας. Λέγεται ότι πιο πιθανή λύση φαντάζει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βαγγέλη Ιωσηφίδη, που έχει την ευθύνη τμήματος υποδομών του συλλόγου.
* Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη μεταγραφές:
Επέστρεψαν στον Ωρωπό ο Μάκης Φιλλής από τον Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας, όπως και ο Νίκος Κανάρης από την Ν. Ιωνία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν 2-3 ακόμη προσθήκες, όπως και κάποιες επιστροφές παικτών που είχαν αποχωρήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money