Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ



Ο Γιώργος Μουράτογλου


* Τέλος από τα Καλύβια ο Ηλίας Λάζαρης! Ο έμπειρος παίκτης (και προπονητής αν χρειασθεί) δεν «τα βρήκε» με την ομάδα που αγωνίσθηκε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και αναζητεί νέα στέγη για το νέο πρωτάθλημα.

* Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μέσος Παναγιώτης Μαρινάκης, που έκανε εφέτος μια καλή σαιζόν με την ομάδα του Α.Ο. Κορωπίου, είναι ελεύθερος κι ετοιμάζεται να μεταγραφεί σε σύλλογο της ΕΠΣΑΝΑ ή της ΕΠΣΑ.

* Στον Νικολακάκη επέστρεψε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Μουράτογλου. Επίσης, ανακοινώθηκε η απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Κολιάκη.

* Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου θα συνεχίσει σχεδόν με όλους τους βασικούς του παίκτες. Συμφώνησαν ήδη ο Χρήστος Τσεβάς, ο Τσέλια (πρώτος σκόρερ), ο Αρκουμάνης, ο Χρ. Μπερμπάντης και ο τερματοφύλακας Χανδρινός. Βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή οι Φώσκολος και Καρποντίνης. Θα αποκτηθούν ορισμένοι νεαροί από τον Παθιακάκη αλλά απεχώρησε ο 17χρονος Απόστολος Μπαλωμένος.

* Από την Θύελλα απεχώρησαν οι Κατσιούλης (πήγε στο Χαλάνδρι), Καζαντζής ενώ συμφώνησαν και συνεχίζουν στους πρωταθλητές και κυπελλούχους, οι Χαρακτίδης, Τασσόπουλος και Μανουσάκης.

* Ελεύθεροι έμειναν από τον Παμπαιανικό οι Στέφανος Χατζημερκούρης, Γιάννης Κρητικός, Γιάννης Λευθεροχωρίτης και Ανδρέας Παπανίκου και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money