Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΒΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΜΠΟΓΙΑΤΙ



Ο Κώστας Τσεβάς αποφάσισε να παραμείνει στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και να συνεχίσει την εξαιρετική ποδοσφαιρική του καριέρα, παρά το γεγονός ότι έχει στενές επαγγελματικές σχέσεις με την ομάδα της Σταμάτας και η διοίκηση του συγκεκριμένου συλλόγου τον ήθελε κοντά της, ψυχικά και σωματικά!
Κατόπιν της σχετικής συμφωνίας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κοσμάς Λεπατατζής, μας ενημέρωσε ότι το ρόστερ ουσιαστικά έκλεισε, με την παραμονή και του Κώστα Τσεβά στην ομάδα.
Ήσυχος από τις εξελίξεις, ο κ. Λεπατατζής, μαζί με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Καρπούζα, κατέλυσαν για ολιγοήμερες διακοπές στο πολυτελές ξενοδοχείο Plaza Resort της Π. Φωκαίας, που ανήκει στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του τοπικού Πρωτέα Γιάννη Αβραντίνη (είναι και πρόεδρος της Καλλιθέας). Στο ίδιο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο ηγέτης της ομάδας Χρήστος Τσεβάς, με την οικογένειά του.Σαν μια καλή παρέα, λοιπόν, συζήτησαν για τα τρέχοντα προβλήματα του ποδοσφαίρου της περιοχής και της χώρας αλλά κυρίως για τον στόχο του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου να ανέβει κατηγορία, να παίξει του χρόνου στην Γ’ εθνική!
* Στο στιγμιότυπο, από αριστερά οι κ.κ. Λεπατατζής, Χρ. Τσεβάς και Καρπούζας, συζητούν στον απίστευτα ωραίο χώρο του Plaza Resort Π. Φωκαίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money