Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ



Η Επιτροπή διοίκησης της ανδρικής ομάδας της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους που αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα. Συγκεκριμένα, για κάθε ποδοσφαιριστή αναφέρει:
Τσέλιος Γιάννης, επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, με τεράστια προσφορά και μεγάλη προσωπικότητα, για τον οποίο θα οργανώσουμε τιμητική εκδήλωση, μας αφήνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (μετεγράφη στον Θησέα Ν. Μάκρης).
Κατσιούλης Φάνης, ο φύλακας άγγελος τερματοφύλακας της ομάδας και «χρυσό παιδί», ο οποίος μας αφήνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (μετεγράφη στο Χαλάνδρι).
Δημεσπύρα Αλέξανδρος, ο «κοντός μας», ένα παιδί που μέσα στα δύο χρόνια παραμονής του στην ομάδα, μας έκανε να τον αγαπήσουμε πολύ, πήρε μετεγγραφή σε ομάδα της Γερμανίας, όπου θα συνεχίσει σπουδές και εργασία.
Κατσούγκρης Ορέστης, ο «κ. καθηγητής», με 5 χρόνια γεμάτα προσφορά στην ομάδα, με μεγάλη συμβολή σε όλες τις επιτυχίες, δεν δέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τον σύλλογο.
Μαργέτης Δήμος, ένα παιδί με μέλλον, που αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και να πάει σε ομάδα πιο κοντά στο σπίτι του, αν και θα θέλαμε να συνεχίσει μαζί μας.
Μουλλάκης Χρήστος, ένας εξαιρετικός αθλητής, που μας τίμησε πέρυσι τον Ιανουάριο προερχόμενος από την Αγία Παρασκευή, προτίμησε την ομάδα που τον ανέδειξε (Τριγλία), που είναι απόφαση απόλυτα σεβαστή.
Στους παρακάτω αθλητές δεν έγινε προσφορά από τον σύλλογο. Ως διευκρίνιση αναφέρεται ότι δεν επρόκειτο για άρνηση περαιτέρω συνεργασίας μαζί τους αλλά επειδή δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να καλυφθεί το πλούσιο ταλέντο τους:
Ντούνης Βασίλης, ποδοσφαιριστής με τεράστιες δυνατότητες και ήθος, με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, που είναι απόλυτα λογική και ανάλογη με την αξία του, η ομάδα που ήδη συμφώνησε.
Σερέτης Γιάννης, «ο Θεσσαλονικιός» που ήταν μαζί μας και στην Γ’ Εθνική, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος.
Καζαντζής Γιώργος, που έδειξε σε όλους μας τι σημαίνει «επαγγελματίας».
Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με την ακόλουθη ευχή: «Το Δ.Σ., οι φίλοι και οι αθλητές της Θύελλας, ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ευχόμαστε να τους έχουμε κοντά μας σαν φίλους και ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν και πάλι στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά και τον σεβασμό σας προς τον σύλλογο».

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ
Η ίδια Επιτροπή της Θύελλας, ενημέρωσε ότι ενεργούσα βάσει του οικονομικού σχεδιασμού της διοίκησης και των εισηγήσεων του προπονητή Πέτρου Τσιγκούλη, σε συνέχεια προηγούμενων ανανεώσεων, έπραξε τα εξής:
Συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές Αθανασόπουλο Νικήτα (επιθετικό, πρώτο σκόρερ 2014-15), Γεραγωτέλλη Παναγιώτη (μέσο), Μπαξεβάνη Θωμά (αμυντικό), Ντόσκα Μανώλη (μέσο), Οικονόμου Λευτέρη (μέσο), Προδρόμου Βαγγέλη (αμυντικό) να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον σύλλογο και στην νέα περίοδο, καθώς επίσης τα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου που πέρυσι καθιερώθηκαν. Συγκεκριμένα τους γεννηθέντες το 1996 Αράπη Γιώργο (μέσο), Πάντο Γιώργο (τεματοφύκακα) και Στάφα Γιώργο (αμυντικό).
Επίσης ανακοίνωσε την επιστροφή από τις ομάδες που είχαν δοθεί ως δανεικοί για να «πάρουν παιχνίδια», των Αλέφαντου Νίκου (μέσο από τον Αετό Πικερμίου), Ράσσα Φιόρντι (μέσο από την Κορωνίδα).
Στην ανδρική ομάδα προωθούνται από την ομάδα νέων, οι γεννηθέντες το 1997 Γεωργιάδης Μάριος (μέσος), Καραμίντζας Δημήτρης (αμυντικός), Μέρελης Βασίλης (αμυντικός), Μπαϊρακτάρης Θανάσης (επιθετικός), Παπαδόπουλος Λευτέρης (μέσος), οι γεννηθέντες το 1998 Βεντούρης Θάνος (μέσος), Κατσικάτσος Νίκος (τερματοφύλακας), Μαστρογιαννούδης Γιάννης (μέσος), Μέγας Κώστας (αμυντικός), Σαντίκου Άγγελος (αμυντικός) και ο γεννηθείς το 1999 Μπουντάκης Κώστας (επιθετικός).
Είναι η δεύτερη αγωνιστική χρονιά, που η ανδρική ομάδα «τροφοδοτείται» από την πλούσια και γεμάτη ταλέντο ακαδημία του συλλόγου, που είναι και ο στόχος του διοικητικού συμβουλίου. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τρείς μεταγραφές, που ουσιαστικά θα ολοκληρώσουν το ρόστερ. Έχουν γίνει ήδη οι επαφές και η συμφωνία είναι κοντά, με γνωστούς και πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές (τερματοφύλακας, μέσος και επιθετικός). Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει την Δευτέρα 27/7/2015, ώρα 7.30’ μ.μ. στο γήπεδο Ραφήνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money