Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΝΕΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Ενισχυμένος με σημαντικά μεταγραφικά αποκτήματα θα εμφανισθεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ο Νικολακάκης, που θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει και πάλι…
Ο νέος τεχνικός ηγέτης Τάκης Μανδραφλής, θα έχει στην διάθεσή του εκτός από το έμψυχο δυναμικό της περασμένης περιόδου (πλην Δημάκη), τον έμπειρο σέντερ-μπακ Γιώργο Μουράτογλου (επέστρεψε από το Ζεφύρι), τον ταχύτατα εξελισσόμενο 21 ετών σέντερ-μπακ Δημήτρη Χιώτογλου (από τον Ιωνικό) και τους μεσο-επιθετικούς Λευτέρη Παπιδάκη (21 ετών) και Γιάννη Σκούρα (20 ετών), προερχόμενοι και οι δύο από την Άνοιξη. Αποκτήθηκε επίσης από το Ζεφύρι, ο 26χρονος τερματοφύλακας Κολιάκης και προβλέπεται να μεταγραφούν στην ομάδα 2-3 ακόμη ικανοί παίκτες.
Συμφώνησαν και παρέμειναν επίσης, οι βασικοί χαφ Μητσέας και Πιτσούνης, ενώ δεδομένη είναι η παρουσία του Εγιουρούμ και των άλλων βασικών παικτών της περιόδου που έληξε.
Με τόσο πλούσιο ρόστερ, η ομάδα αναμένεται να είναι πανίσχυρη. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Δευτέρα 3 Αυγούστου, στο γήπεδο του Νικολακάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money