Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

«ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ» ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Η επιστροφή του δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση στα διοικητικά δρώμενα της Ένωσης, αποτέλεσε την έκπληξη της χθεσινής (Τρίτη 7 Ιουλίου) συνεδρίασης του Δ.Σ. στην διάρκεια της οποίας έγινε αλλαγή στην θέση του Β’ αντιπροέδρου, όπως και «στοχευμένες» αλλαγές σε συγκεκριμένες Επιτροπές!
Στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους από τους φίλους του που εξελέγησαν με το ίδιο ψηφοδέλτιο, ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος λέγεται ότι ακολούθησε συμβουλές του στενού του φίλου Ηλία Μικρόπουλου, ο οποίος πιστεύοντας ότι συμπεριφέρεται ως άλλος Βακιρτζής, καθοδηγεί τις ενέργειες όσων αφελώς τον εμπιστεύονται!
Πάντως, ανεξάρτητα με όσα φημολογούνται, ο κ. Παπαμακάριος ανέδειξε σε ξεχωριστές θέσεις μέσα στο Δ.Σ. τους κ.κ. Ρούσση, Βελτανιώτη και Μπέτση, επέλεξε εκ νέου την συμμαχία με τον Σταύρο Χρυσάφη και απομάκρυνε «στεγνά» τον Γιώργο Νικολάου και περιόρισε τον (μέχρι χθες κολλητό του) Γιώργο Φλαμπούρη μόνο στην Επιτροπή Κυπέλλου!
Συγκεκριμένα, από την θέση του Β’ αντιπροέδρου του Δ.Σ. απομακρύνθηκε ο Γιώργος Νικολάου και προτιμήθηκε ο Σταύρος Χρυσάφης (κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας).
Ύστερα από ένα χρόνο ουσιαστικής απραξίας με τα κοινά της Ένωσης, ο κ. Ρούσσης (που διατελούσε όλους αυτούς τους μήνες τυπικά εν αδεία) παρευρέθη στην συνεδρίαση και διαβεβαίωσε τα μέλη ότι θα ασχοληθεί επισταμένως κατά την νέα αγωνιστική περίοδο (που είναι και προεκλογική) με τα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ! Αμέσως έθεσε υποψηφιότητα και τελικά επικράτησε στην ψηφοφορία για την κρίσιμη (και απαιτητική) θέση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ανδρών. Θυμίζουμε ότι την θέση αυτή κατείχε ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος και στην συνέχεια ο ταμίας Δ. Δεστούνης.
Στον κ. Βελτανιώτη ανατέθηκε η Επιτροπή Παρατηρητών, με την σύμφωνη γνώμη και την σύμπραξη του Γρ. Αποστολίδη (που είχε την ευθύνη της μέχρι χθες).
Τέλος, στον γραμματέα της Ένωσης κ. Μπέτση, «επεστράφη» η ευθύνη λειτουργίας της Επιτροπής Υποδομών, η οποία είχε λειτουργήσει με επιτυχία υπό τον ίδιο τις δύο προηγούμενες περιόδους (2012-13, 2013-14) αλλά την σαιζόν 2014-15 είχε ανατεθεί στον κ. Φλαμπούρη.
Φυσικά, δεν υπήρξε θέμα προεδρίας της Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία παρέμεινε στην ευθύνη του Α’ αντιπροέδρου Βαγγέλη Τσεβά. Το θέμα είναι πότε θα γίνει αναδιάρθρωση των μελών και των συμβούλων της Επιτροπής (ώστε ν’ απαλλαγούμε επιτέλους από τους κ.κ. Ντάφλο, Σούλο και Μικρόπουλο)!
Μετά από τις αλλαγές, το προεδρείο και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης απαρτίζεται πλέον από τους κ.κ. Παπαμακάριο, Τσεβά, Χρυσάφη, Μπέτση και Δεστούνη. Δηλαδή υπάρχουν δύο μέλη (οι κ.κ. Χρυσάφης και Δεστούνης) που είχαν εκλεγεί ως αντιπολιτευόμενοι τον κ. Παπαμακάριο…
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, υποστηρίζει τώρα ότι «διοικεί την Ένωση με την συμμετοχή όλων των μελών του Δ.Σ.». Μάλλον ξεχνάει, όμως, ότι υπάρχουν κι άλλα μέλη που μετέχουν στο διοικητικό σχήμα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money