Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟ



Δραματική διάσταση παίρνει το πρόβλημα έλλειψης ενδιαφέροντος για την δημιουργία διοίκησης στον Κεραυνό Κερατέας. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τρίτης (21/7), δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και κατέδειξε το αδιέξοδο της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.
Στην συνέλευση παρευρέθησαν τόσο ο νυν δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς όσο και ο πρώην δήμαρχος και παλιός πρόεδρος της ομάδας Κώστας Λεβαντής. Μάλιστα, ο δήμαρχος κ. Λουκάς, άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα του συλλόγου και υποσχέθηκε να κάνει προσπάθεια, μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αδάμη (παλιό παράγοντα και γενικό αρχηγό της ομάδας επί προεδρίας Λεβαντή), για να βρεθεί κάποια λύση.
Με δεδομένο ότι η προηγούμενη διοίκηση έχει αποχωρήσει, ο ιστορικός σύλλογος της Κερατέας παραμένει ακέφαλος και διοικητικά απροστάτευτος. Η φημολογία που υπήρξε σχετικά με ανάληψη της ομάδας από ισχυρούς οικονομικά παράγοντες της περιοχής, «διαλύθηκε» με το κλείσιμο των τραπεζών και την έλλειψη ρευστού στην αγορά. Έτσι, η Γενική Συνέλευση διεξήχθη σε κλίμα αβεβαιότητας και έντασης, καθώς δεν φαίνεται …φως στο τούνελ!
Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, οι οικονομικές οφειλές «τρέχουν» και η επιχορήγηση μπλοκαρισθεί. Αβεβαιότητα υπάρχει και μεταξύ των παικτών, όπως και οι προπονητές είναι σκεπτικοί να αναλάβουν μια ομάδα που δεν θα ξέρουν τι τους... ξημερώνει. Συζητείται ακόμη και το ακραίο σενάριο της μη καθόδου στο νέο πρωτάθλημα!
Την ευχάριστη έκπληξη της συνέλευσης, αποτέλεσε η παρουσία του γνωστού φιλάθλου Νίκου Ιατρού Καβρίκα, παράγοντα πότε του Κορωπίου και πότε της Τριγλίας, ο οποίος πήρε τον λόγο και δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει τον Κεραυνό με χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ, αν υπάρξουν υποψήφιοι παράγοντες που θα αναλάβουν την διοίκηση του συλλόγου.
Πάντως, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν διαρκώς και μόνο η δημοτική αρχή δείχνει ικανή να παρέμβει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money