Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ



Η Επιτροπή Υποδομών της Ένωσης, σε συνέχεια όσων ειπώθηκαν και προτάθηκαν από τα σωματεία στην μαζική, ιδιαιτέρως επιτυχημένη συγκέντρωση της 9ης Ιουλίου 2015, κατέληξε σ’ ένα σχέδιο προκηρύξεων, που εφόσον υιοθετηθεί από την πλειονότητα, θα ισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Τίθενται λοιπόν σε διαβούλευση τα ακόλουθα:
Α) Οι περιορισμοί στις ηλικιακές κατηγορίες καταργούνται, με παράλληλη θέσπιση -για πρώτη φορά- νέου πρωταθλήματος Κ-20 χρόνων, που αποτελούσε διακαή επιθυμία πάρα πολλών σωματείων κατά τα τελευταία χρόνια. Οι αγώνες του πρωταθλήματος Κ-20 θα διεξάγονται Δευτέρα ή Τρίτη (μεσημέρι ή απόγευμα), με δικαίωμα συμμετοχής παίκτες γεννηθέντες τα έτη 1996, 1997, 1998. Επειδή η ΕΠΣΑΝΑ θέλει να υλοποιήσει την σχετική εισήγηση, καλούνται τα σωματεία που μπορούν να παρατάξουν ομάδα Κ-20, να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα.

Β) Στις υπόλοιπες κατηγορίες δικαίωμα συμμετοχής εφέτος θα έχουν:
Πρωτάθλημα νέων: 1999–2000.
Πρωτάθλημα παίδων: 2001–2002.
Πρωτάθλημα παμπαίδων: 2003–2004.
Πρωτάθλημα τζούνιορ: 2005–2006.
Πρωτάθλημα προτζούνιορ: 2007–2008.

Γ) Προτεινόμενες ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων νέων και παίδων είναι οι 26-27 Σεπτεμβρίου και των παμπαίδων, τζούνιορ 12-13 Οκτωβρίου. Τα πρωταθλήματα νέων και παίδων θα υπάρξει πρόβλεψη, ώστε να ολοκληρωθούν μέχρι τις 10 Μαΐου, λόγω εξετάσεων των παιδιών.
Δ) Κατά την κατάρτιση των ομίλων, θα ισχύσουν γεωγραφικά κριτήρια.
Ε) Οι αλλαγές κατά την διάρκεια των αγώνων θα παραμείνουν όπως ίσχυσαν και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, δηλαδή 5 σε νέους-παίδες, 7 σε παμπαίδες-τζούνιορ.
Στ) Το πρωτάθλημα τζούνιορ θα διεξαχθεί χωρίς βαθμολογία και με πιστοποιητικά γέννησης, θεωρημένα και ελεγμένα από την ΕΠΣΑΝΑ.
Τα σωματεία μπορούν να αποστείλουν τις προτάσεις τους επί του σχεδίου, στο e-mail της ΕΠΣΑΝΑ. Προτεινόμενη ημερομηνία νέας συγκέντρωσης, για την τελική διαμόρφωση των προκηρύξεων, που θα ισχύσουν χωρίς αλλαγές κατά την διάρκεια των πρωταθλημάτων, είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου ή η Τρίτη 28 Ιουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money