Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΟΛΑ ΡΕΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ



Ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Νίκος Λιακούτσης, έδωσε άδεια στον προπονητή Σταύρο Ηλιόπουλο (με τον οποίο είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κατόπιν χορηγίας φίλου του συλλόγου), να φύγει από την ομάδα του Κορωπίου και να κλείσει συνεργασία με τον Ατρόμητο Πειραιώς, στον οποίο ο κ. Ηλιόπουλος ήταν προπονητής και στο πρόσφατο παρελθόν.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, φαίνεται ότι και πάλι λιγοστεύουν οι ελπίδες για συγχώνευση των δύο ομάδων του Κορωπίου. Επίσης, γίνεται κατανοητό ότι οι δηλώσεις του κ. Λιακούτση περί παραιτήσεως από την Δόξα, είναι βάσιμες!
Παρ’ ότι ο κ. Ηλιόπουλος είχε πάρει και προκαταβολή, έλαβε το «Ο.Κ.» να προχωρήσει σε άλλη επιλογή, καθώς στην Δόξα Κορωπίου όλα πλέον είναι ρευστά και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις…
Βέβαια, κανείς δεν μας είπε τι έγινε με τον χορηγό που είχε αναλάβει την οικονομική κάλυψη του κ. Ηλιόπουλου. Υπάρχει; Μήπως είναι ανακατεμένος στην διαδικασία της συγχώνευσης και δεν συναινεί με τις εξελίξεις; Περιμένουμε με ενδιαφέρον την στάση του κ. Λιακούτση αλλά και των παραγόντων του Α.Ο. Κορωπίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money