Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ



Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΛΙΤΣΗΣ
 * Ο Άρης Βούλας απέκτησε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Αργύρη Πλίτση. Ο 33χρονος παίκτης έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην Δόξα Κορωπίου αλλά επί σειρά ετών ήταν ο αρχηγός της ομάδας του Κυανού Αστέρα Βάρης, στην Γ’ εθνική κατηγορία.

* Ο Παλληνιακός πήρε τον νεαρό επιθετικό Μπρισίλντο Μυρτάι από τον Παμπαιανικό και τον μεσοεπιθετικό Δήμο Μαργέτη από την Θύελλα Ραφήνας.

* Οι μέσοι Ορέστης Κατσούγκρης (από την Θύελλα Ραφήνας) και Αντώνης Καλογήρου (από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών), έκλεισαν στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Συμφώνησαν, επίσης, οι Τέλης Τσέλια και Παναγιώτης Χανδρινός. Συζητείται η απόκτηση του 32χρονου αμυντικού Φίλιππου Σαχσανίδη από τον Πανερυθραϊκό.

* Ο 34χρονος αμυντικός της Θύελλας Βαγγέλης Προδρόμου, ύστερα από εννιά χρόνια παραμονής στον σύλλογο, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους «νταμπλούχους» της Ραφήνας. Ο Προδρόμου φόρεσε για μια δεκαετία περίπου την φανέλα της Θύελλας και διετέλεσε αρχηγός της. Αρχικά η Θύελλα είχε ανακοινώσει την παραμονή του Βαγγέλη Προδρόμου, ωστόσο -τελικά- φαίνεται ότι δεν υπήρξε συμφωνία.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money