Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο Ν. ΛΙΑΚΟΥΤΣΗΣ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΟΡΝΑΚΗ



Το ναυάγιο της συγχώνευσης Α.Ο. Κορωπίου–Δόξας Κορωπίου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Δόξας Νίκου Λιακούτση. Στην δήλωσή του αναφέρει: «Έχοντας ξεκινήσει μια διαδικασία εδώ και ένα μήνα περίπου, θέλοντας να δημιουργηθεί ΕΝΑΣ ενωμένος σύλλογος στο Κορωπί, με φιλάθλους μονιασμένους και όχι διχασμένους από δύο ομάδες που προσπαθούν να κάνουν ζημιά η μία στην άλλη. Θέλουμε η ομάδα αυτή να επιστρέψει στις επιτυχίες που της αξίζουν. Αποδείχθηκε τελικά, πως δεχόμασταν την κοροϊδία-αδιαφορία του κ. Ορνάκη.
Διότι ο κ. Ορνάκης είχε συμφωνήσει στο πλάνο για συγχώνευση και στην προσπάθεια ανόδου ενός ενωμένου Κορωπίου στις εθνικές κατηγορίες!
Για λόγους, όμως, τους οποίους μόνο εκείνος και ο κύκλος του μπορεί να γνωρίζουν, για άλλη μια φορά αναίρεσε τις ίδιες του τις αποφάσεις. Για τυχόν παρεξηγήσεις, ότι εμείς δεν θέλουμε την συγχώνευση, περιμένουμε την δημόσια απάντηση του κ. Ορνάκη. Άραγε, ισχύουν ακόμη τα της συγχώνευσης ή όχι; Και αν όχι, παρακαλούμε να απαντήσει στους φιλάθλους του Κορωπίου, που εδώ και χρόνια εμπαίζονται από τις εκάστοτε διοικήσεις, γιατί δεν έγινε η συγχώνευση που είχαν πιστέψει ότι εφέτος θα προχωρούσε επιτέλους η υλοποίησή της;
Ας μας πει επιτέλους, επίσημα ο κ. Ορνάκης, τον λόγο που τον μπλόκαρε και δεν θέλει την συγχώνευση»!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money