Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑΪ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ



Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λαυρίου Αντώνης Μπουτσάι, αφού έπαιξε ποδόσφαιρο σε αρκετές ομάδες της περιοχής μας (Αήττητος Σπάτων, Δόξα Κορωπίου, Κεραυνός Κερατέας, Ολυμπιακός Λαυρίου), πήγε φαντάρος, πήρε την ελληνική υπηκοότητα και προ ημερών έκανε το μεγάλο άλμα και μεταπήδησε σε ομάδα της Αγγλίας, την St. Albans City F.C. που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη της περιοχής Hertfordshire, κοντά στο Λονδίνο.
Οι «άγιοι», όπως είναι το nickname της St. Albans, την περίοδο που έληξε συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Conference South (α' ημιεπαγγελματικής κατηγορίας) και για την επόμενη διετία έχουν μεγάλους στόχους. Με τέτοιες προοπτικές, ο Μπουτσάι πήρε την σημαντική απόφαση τόσο για την ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και για την προσωπική του ζωή, να μετακινηθεί στην Αγγλία.
Ο έμπειρος αμυντικός μέσος δήλωσε σχετικά: «Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου μια ευκαιρία να πετύχω στο εξωτερικό. Και πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερες δυνατότητες εκεί». Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου ευχήθηκε στον Αντώνη Μπουτσάι, «καλή επιτυχία στην νέα πρόκληση της καριέρας του και τα όνειρά του να πραγματοποιηθούν».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money