Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ



Πολλοί παράγοντες και προπονητές (περί τους 50) ομάδων υποδομής της ΕΠΣΑΝΑ, παρευρέθησαν στην συγκέντρωση που έγινε χθες (Πέμπτη 9/6) στα γραφεία της Ένωσης, για συζήτηση σχετικά με τις προκηρύξεις των οικείων πρωταθλημάτων. Ο νέος υπεύθυνος της Επιτροπής Υποδομών Ανδρέας Μπέτσης, ο προηγούμενος υπεύθυνος Γιώργος Φλαμπούρης αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, ήταν εκεί κι έδωσαν απαντήσεις, κράτησαν σημειώσεις και υποσχέθηκαν να λάβουν σύντομα αποφάσεις για καλύτερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων νέων, παίδων, παμπαίδων και τζούνιορ κατά την ερχόμενη περίοδο 2015-16.
Εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Ανατολικής Αττικής μίλησε ο Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος έθιξε σοβαρά θέματα και προέτρεψε την Ένωση να ακολουθήσει πολιτική συνεργασίας με τους προπονητές ώστε να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα στην περιοχή μας. Παρών ήταν και ο προπονητής των μικτών ομάδων της Ένωσης Μιχάλης Κατσίμπρας, ο οποίος δήλωσε ότι παρίσταται στην συγκέντρωση περισσότερο για ν’ ακούσει τα αιτήματα των σωματείων και των προπονητών και όχι για να καθοδηγήσει την συζήτηση προς κάποια κατεύθυνση.
Κάποια σωματεία είχαν στείλει γραπτές απόψεις για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αλλά αρκετοί παράγοντες πήραν τον λόγο και κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, ζητώντας να εφαρμοσθούν κατά την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Θοδωρής Παπαργυρίου από τον Φοίβο Βάρης, ο Γιώργος Σιτοκωνσταντίνου από την Μάχη Μαραθώνος, ο Ηλίας Καραπιπέρης από τους Νικητές Μεσογείων και προπονητές διαφόρων συλλόγων, μίλησαν με γνώση λόγου και εξήγησαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν την περασμένη σαιζόν (κακός προγραμματισμός, έλλειψη καλής επικοινωνίας, αργοπορημένες προκηρύξεις κλπ). Μεταξύ άλλων διαμαρτυρήθηκαν και για το επίπεδο της διαιτησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Μπέτσης είναι αποφασισμένος να οργανώσει πρωταθλήματα που θα είναι καλά προγραμματισμένα, σε πλαίσιο καλής συνεργασίας με τα σωματεία και με τις ηλικιακές κατηγορίες, όπως είχαν αποφασισθεί από πέρυσι στις τότε προκηρύξεις. Πιθανότατα δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις στα ηλικιακά γκρουπ συμμετοχής και η ηλικία θα είναι στάνταρ για παίκτες γεννημένους μόνο στις συγκεκριμένες χρονολογίες (π.χ. στο πρωτάθλημα νέων, φαίνεται ότι θα μετέχουν παίκτες γεννημένοι το 1998 και μετά).
Επίσης, η Ένωση θα ερευνήσει το ενδεχόμενο -για πρώτη φορά- δημιουργίας πρωταθλήματος ομάδων Κ-20. Υπάρχουν περί τις 10-12 ομάδες που ενδιαφέρονται για συμμετοχή σε τέτοιο πρωτάθλημα.
Επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ αναμένονται σύντομα αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει κι άλλη επικοινωνία με τα σωματεία πριν από την κυκλοφορία των προκηρύξεων. Άλλωστε, η οικονομική κατάσταση της χώρας και οι πολιτικές εξελίξεις, δεν επιτρέπουν στους παράγοντες των σωματείων να λάβουν οριστικές αποφάσεις για συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money