Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Γ. ΛΟΥΚΑΤΟΣ: «ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ»



Δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, επέστρεψαν από την Καρδίτσα οι παίκτες, προπονητές και παράγοντες της Θύελλας, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η υπερπροσπάθεια των παικτών στο λιοπύρι του Θεσσαλικού κάμπου δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά όλοι σκέφθηκαν ότι την ερχόμενη Κυριακή αρχίζουν τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία και δεν υπάρχει χρόνος για πολλές σκέψεις και αναλύσεις…
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες και ο πρόεδρος Μπάμπης Μπήλιος, δήλωσε: «Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια που έφθασαν την Θύελλα ως εδώ, δηλαδή να διεκδικούν ένα πανελλήνιο τίτλο, ακόμη ένα κύπελλο. Δεν μπορούμε παρά να τους απονείμουμε τα εύσημα. Τώρα, όμως, ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, διότι έχουμε μπροστά μας την μεγάλη πρόκληση, που είναι η άνοδος στην Γ’ εθνική και δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Κρατάμε την ωραία ανάμνηση και τις χαρές που μας πρόσφερε αυτός ο θεσμός και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ -και μιλάω εκ μέρους όλης της διοίκησης- στους φίλους της ομάδας για το ταξίδι που έκαναν να έρθουν με τέτοια ζέστη ως την Καρδίτσα και να συμπαρασταθούν στην Θύελλα».
Επίσης, ο επίτιμος πρόεδρος της Θύελλας Γιώργος Λουκάτος, μόλις ολοκληρώθηκε ο τελικός και παρά την απογοήτευση που επικρατούσε στην ομάδα, προσπάθησε αμέσως να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, λέγοντας: «Παιδιά δεν απογοητευόμαστε. Συνεχίζουμε… Πάμε γερά τώρα στα μπαράζ».
Στην ίδια λογική ήταν τα λόγια και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης, όπως ακόμη και του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργου Παπαμακάριου, ο οποίος μίλησε ιδιαιτέρως με πολλούς παίκτες. Στην εξέδρα του δημοτικού σταδίου Καρδίτσας βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον τελικό, οι δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης και Νέστου Καβάλας Βαγγέλης Τσομπανόπουλος.
Στην απονομή του Κυπέλλου, οι παίκτες της Θύελλας σχημάτισαν ιπποτικά δύο σειρές υποδοχής των κυπελλούχων παικτών του Νέστου, τους οποίους χειροκρότησαν θερμά. Την απονομή έκανε ο κ. Γαβριηλίδης. Ανταποδίδοντας την φιλοφρόνηση, οι παίκτες του Νέστου Χρυσούπολης δεν παρέλειψαν να στραφούν προς την κερκίδα και να χειροκροτήσουν τους φίλους της Θύελλας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύελλα Ραφήνας αναφέρεται: «Συγχαρητήρια στο φίλο σωματείο Νέστο Χρυσούπολης θα ήθελε να δώσει η Θύελλα Ραφήνας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και του εύχεται καλή επιτυχία στα παιχνίδια των μπαράζ για την άνοδό του στην 3η Εθνική. Ακόμα, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα αρμόδια όργανα. Αρχικά τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ κ. Γαβριηλίδη, την ΕΠΣ Καρδίτσας για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στην ομάδα μας και τέλος την ΕΠΣΑΝΑ, που πάντα, σε όλη αυτή την πορεία ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή»...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money